Hoe je slechte adem Medisch Stop

Slechte adem, medisch genoemd halitose, raakt iedereen op een bepaald punt. Slechte adem kan voortvloeien uit verschillende dingen zoals bepaalde voedingsmiddelen, gevangen in de tanden en tandvlees en medische aandoeningen zoals tandvleesaandoeningen. Als u aanhoudende slechte adem, moet u een arts om te bepalen of het is het resultaat van een onderliggende medische aandoening. Zelfzorg maatregelen, in de vorm van een goede mondhygiëne, zijn ook belangrijk en kan een lange weg in het beheren van uw halitose te gaan.

instructies

1 De praktijk een goede mondhygiëne. Niet in slagen om zich te houden aan gemeenschappelijke zelfzorg suggesties zullen alle andere maatregelen die u nemen om de behandeling van uw slechte adem en kan leiden tot meer ernstige gebitsproblemen te ontkrachten. Borstel minstens twee maal daags gedurende ten minste 2-3 minuten. Heeft de tong en het dak van de mond niet te vergeten; ze kunnen ook vasthouden voedsel deeltjes en bacteriën. U kunt ook gebruik maken van een tongschraper voor je tong. Hier krijg je een nieuwe tandenborstel om de drie tot vier maanden. Floss ten minste eenmaal per dag.

2 Bezoek uw tandarts zo regelmatig als hij aanbeveelt. Professionele schoonmaakbeurt en andere tandheelkundige ingrepen (zoals wortel schaven en scaling) kunnen bacteriën en voedsel dat kan worden gevangen in de tanden en het tandvlees te verwijderen. Deze opgesloten bacteriën en deeltjes zijn belangrijkste bijdragen aan een slechte adem. Dit is vooral belangrijk als u parodontitis. Deze voorwaarde vergroot de kans dat deeltjes komen te zitten in je mond.

3 Beheer alle omstandigheden die kunnen bijdragen aan uw slechte adem ijverig. Als je een probleem als chronische droge mond, bepaalde metabole aandoeningen of gastro-oesofageale refluxziekte (GERD), alles wat je kunt om te controleren kan uw halitose verzachten doen. Neem alle medicijnen zoals voorgeschreven en volgt alle overige instructies van uw arts geeft u.

4 Praat met uw arts over de huidige medicijnen die u gebruikt. Sommigen van hen zou kunnen bijdragen aan een droge mond of leiden tot een slechte adem. Als het mogelijk is, zou u in staat zijn om medicijnen te schakelen, op zijn beurt het verminderen van uw halitose klachten.

5 Drink minstens zes tot acht glazen water per dag. Dit helpt bacteriën en ander vuil uit de mond.