Hoe je lichaam voor te bereiden voor een Juice Fast

Hoe je lichaam voor te bereiden voor een Juice Fast


De voorbereiding van uw lichaam voor een sap snel hoeft niet een enge ervaring zijn - of een moeilijke. Ik zal niet tegen je liegen en je vertellen dat het is gemakkelijk, maar ik zal delen wat werkt voor mij elke keer dat ik durf beneden het sap vasten pad. Er gaat niets boven een sap snel dat 3+ dagen duurt. Juice vasten is zo'n vreedzame, gezonde ervaring. Ik heb sap uitgebreid gevast en zijn manieren om mijn lichaam klaar voor de reis te krijgen gevonden. Ik hoop dat de volgende tips helpen u zo veel als ze me helpen!

instructies

1 Ga naar de supermarkt en voorraad op veel vers fruit en groenten, rauwe noten en zaden, en misschien wat biologisch, omega eieren en zalm of uw favoriete vis.

2 Koop een klysma kit als je niet al een hebt (Hierover later meer).

3 Begin met het elimineren van bewerkte voedingsmiddelen, rood vlees, vette voedingsmiddelen, frisdranken, suikerhoudende verwerkte sappen en alles wat niet rauw of in zijn natuurlijke vorm. Tijdens de voorbereiding van uw lichaam voor het sap snel, want je zult het elimineren van andere vormen van eiwitten, kunt u de biologische, omega eieren en / of zalm of tonijn toe te voegen aan uw dieet.

4 Binnen een paar dagen na de eerste dag van uw sap snel, elimineren de eieren en vis, consumeren alleen de vers fruit en groenten. Dit is een goed moment om daadwerkelijk beginnen met het opnemen van verse, rauwe sappen in uw dagelijkse voeding om te helpen uw lichaam te maken de laatste overgang van vast voedsel tot een vloeistof snel.

5 Gedurende de tijd dat je werkt om ongezond voedsel uit je dieet te elimineren, kunt u een warm water klysma toedienen aan uw lichaam helpen zichzelf te ontdoen van gifstoffen die hoofdpijn en griepachtige symptomen kunnen veroorzaken. Dit zal leiden tot een veel soepeler ervaring en zal helpen om uw lichaam van het gevoel alsof het is gewoon geschokt in alle gezonde ruwe sappen uit een dieet van vlees en verwerkte voedingsmiddelen en dranken.

6 Wanneer u sap snel, je lichaam is het ontvangen van de levende enzymen en vitaminen uit de vruchten en groenten recht in je bloedbaan. Genieten van de ervaring. Als je hoofdpijn hebt, denk aan de klysma zal helpen elimineren die gifstoffen uit je lichaam dat het de oorzaak is. Geniet van het sap vasten ervaring en gezond!

7 Zorg ervoor dat de bronnen hieronder te controleren, voor nuttige aanvullende informatie met betrekking tot rauwe sappen, sap vasten, en tips en recepten.

Hints

  • Een warm water klysma bestaat uit het volgen van de aanwijzingen op de klysma kit en het gebruik van warm water dat is comfortabel om aan te raken. U kunt het sap van een halve citroen toe te voegen voor een aangename, verfrissende ervaring.
  • Ik ben niet een medische professional. Tips in dit artikel zijn uit mijn eigen ervaring. Ieder lichaam is anders. Zoals altijd, raadpleeg uw arts voordat er iets nieuws te proberen. Als u diabetes heeft, vermijd te veel vruchtensappen als zij zich tot suiker.