Hoe je lichaam op te bouwen Naturally

Hoe je lichaam op te bouwen Naturally


Natural bodybuilding is de opbouw van spieren en het krijgen van mager zonder de hulp van steroïden, groeihormoon, insuline of enige andere illegale of verboden stoffen. Steroïden verhogen spiermassa en kracht maar ten koste van een grote verscheidenheid aan medische aandoeningen, waaronder een verhoogd risico op kanker, verhoogd risico op hart- en leveraandoeningen, geelzucht en vochtretentie. U kunt lichaam op te bouwen op natuurlijke wijze door het uitvoeren van total-body workout gericht op hypertrofie, of maximale spiergroei.

instructies

1 Train van het uitvoeren van een deadlift oefening. Plaats de juiste gewicht platen die je kunt omgaan op de halter. Sta met de halter op de grond in de buurt van uw lichaam met uw voeten op schouderbreedte uit elkaar, tenen wijzen naar voren. Pak de halter met je handen op schouderbreedte uit elkaar en iets buig je knieën en onderhouden. Houd uw visie naar voren en houd je borst omhoog, terwijl je je houdt je bilspieren uit, boog je rug en trek je schouders. Til de bar door te drukken via uw hielen en uitbreiden van je heupen en knieën naar een volledige uitbreiding. Ga langzaam terug en herhaal. Voer drie sets van 8-12 herhalingen.

2 Voer een plat bankje halter op de borst drukt door het vastgrijpen van twee dumbbells van gelijke gewicht dat je aankan. Plat op een vlakke bank en start de halters op uw borst niveau. Druk beide dumbbells recht boven elkaar en door de uitbreiding van je ellebogen en aanbestedende je borst. Laat de halters in een gecontroleerde wijze terug naar je borst. Herhaling. Voer drie sets van 12-15 herhalingen

3 Voer een enkele arm halter rij naar achteren te trainen. Gebruik een vlakke bank en leg je dezelfde kant knie en hand op de bank, het andere been moet worden stevig op de grond geplaatst. Pak de halter met je andere hand en houdt het volledig uitgeschoven. Houd je rug gebogen en rij de halter verticaal om uw pec minderjarige, of aan de zijkant van de borstkas. Langzaam terug de halter terug naar de beginpositie. Herhaal dit aan de ene kant en zet de armen als u klaar bent. Voer drie sets van 12-15 herhalingen.

4 Uitoefening van uw benen door training lunges. Pak een paar dumbbells dat je aankan en houd ze aan de zijkanten van je lichaam. Neem een ​​grote stap voorwaarts met uw gekozen been en evenwicht te behouden. Verlaag uw lichaam door het buigen van de knie en heup van je voorste been tot de knie van uw achterste been is in de buurt van het contact met de vloer. Duw door de hiel van je voorste been terug naar uw oorspronkelijke positie door de uitbreiding van de heup en knie naar voren. Herhaal dit aan beide zijden. Voer drie sets van 12-15 herhalingen.

Hints

  • Rekken en warming-up voordat je training routine.
  • Gebruik een spotter om hulp, motiveren en om uw formulier te beoordelen indien nodig.
  • train altijd met 100 procent goede vorm. Onjuiste vorm in een oefening kan leiden tot letsel.