Hoe je Knieën Van Sports Injury Protect

je knieën te beschermen tegen sportblessure: het voorkomen van schade aan je knieën terwijl het uitwerken en uitvoeren van sport. Knieverwondingen gebeuren als gevolg van vele factoren die de body en algehele conditie. De volgende informatie schetst een aantal zeer goed te doen stappen om uw knieën te beschermen tegen letsel.

instructies

1 Trainen met dien verstande dat je nodig hebt flexibel en sterk te blijven. Voordat een groot sportevenement of activiteit, moet je minstens vier tot zes weken te trainen buiten.

2 Onderzoek van de juiste vorm voor uw favoriete sport, het observeren van het juiste gebruik van de knieën en benen. Met behulp van de juiste vorm in plaats van te beginnen met behulp van verkeerde formulier helpt je knie stabiel te houden tijdens je workout of activiteit. Professioneel en carrière-minded atleten hebben de middelen waaronder top trainers en coaches naar te kijken voor de schade. Casual atleten nodig hebben om de juiste vorm te ontwikkelen op hun eigen. Als u van plan bent om te spelen in een tennistoernooi of uitvoeren van uw eerste marathon, moet je een goede opleiding grafieken onderzoek en werken op de juiste tempo voor je lichaam het type.

3 Let op uw gewicht en bewaar deze standaard voor de grootte van uw lichaam. Overgewicht atleten slijten en overbelasting van de gewrichten en kraakbeen van de knie. Werken op laag slagmachines knie stam, wat leidt tot knieblessures voorkomen. Water training, elliptische machines of diverse hometrainers houden de spanning van de knieën.

4 Stretch voor en na je spel of trainen. Stretching voorkomt spanning en pijn. Neem de hamstring, lies, quadriceps en kalf in uw stukken, zorg ervoor dat elk stuk duurt ten minste 15 seconden, hoe langer hoe beter.

5 Handhaven van een sterke kern, zoals de heupen, rug en buikspieren zo goed, niet alleen de benen. Het lichaam kracht is afkomstig van het spelen in een Crouch positie, die de knieën beschermt. Veel scholen van denken, zoals pilates, krachttraining en plyometrics benadrukken de noodzaak van een sterke kern om gezonde knieën te behouden.

6 Bezuinigen op uw trainingsprogramma. Dit helpt voorkomen dat verdere schade als je voelt dat je te veel gedaan. verwondingen oudere atleten gebeuren wanneer een eerder actieve persoon inactief wordt, overdrijft het dan. Hij legt op gewicht en besluit om terug in zijn favoriete sport weer springen.

Hints

  • Kraken en snapping van de kniegewrichten gebeurt normaal, dus er is geen noodzaak om te zien een professional moet dit gebeuren.
  • Het lichaam wordt ouder, en je moet lenig te blijven, dus regelmatig te rekken.
  • Als op enig moment je voelt je knie zwelling, verzwakking of niet in staat om goed uit te breiden, een bezoek met een professionele en krijg je knie onderzocht.