Hoe je knieën in Trikonasana poseren in yoga Protect

Trikonasana of driehoek vormen, is een houding waar de knieën zijn een verhoogd risico op letsel. Dit komt omdat mensen "lock out" hun kniegewrichten of ze plaats de onderste hand op de been en dragen het gewicht op die bodem kniegewricht. Leren hoe je je knieën te beschermen in deze pose zal helpen om je knieën pijnvrij.

instructies

1 Werken in Trikonasana of driehoek vormen, kunnen kracht in de benen te bouwen en de longcapaciteit. Niet bewust van hoe de knieën te beschermen, kan men ligamenten ontworpen om de kniegewrichten stabiliseren overbelasten. Hyperextensie: de kniegewrichten worden geblokkeerd en de achterkant van de benen bewegen zo ver terug deze ligamenten zijn gevoelig voor scheuren. Leer hoe u de bovenbeenspieren (quadriceps) werken om dit te voorkomen. Begin bij de muur, het plaatsen van je rug naar het en de knieën te buigen tot je benen maken een hoek van 90 graden. U lijkt te zitten in een stoel. Til de quadriceps. Blijft ca. 30 seconden. Rest. Herhaal 2-3 keer. U zult uw bovenbeenspieren voelen door de laatste ronde.

2 Nu zitten op je mat in het midden van de kamer en strek je benen in het bijzijn van you.Lift de rechter voet en plaats deze flat in de voorkant van uw rechter heup, zodat de hiel is in de voorkant van de vergadering bot. Leg je handen op de voorkant van de rechter scheenbeen. Til je linkerbeen en activeer de bovenbeenspieren (quadriceps). Ook schakel je je onderste buikspieren aan de lage rug te beschermen. Laat de been en herhaal aan de andere kant. Rest. Herhaal dit nog 1 keer aan iedere kant. U bent het onderwijzen van de bovenbeenspieren aan de knieschijven tillen in de richting van de taille.

3 Neem nu beide voeten plat en breder dan heupwijdte afstand voor jou. Strek je armen recht naar voren alsof iemand houdt iedere pols. Til je rechterbeen om direct en actief te verstevigen de bovenbeenspieren. Schakel de onderste buikspieren tegelijkertijd om de onderrug te stabiliseren. Laat de been en herhaal aan de tweede zijde. Rest. Herhaal dit nog 1 keer, elke kant.

4 Nu komen staan ​​en gebruik je 2 yoga blokken voor de komende voorbereiding vormen. Sta met de voeten ongeveer 3 en een half voeten uit elkaar, zodat beide voeten en knieën worden geconfronteerd met de lange zijde van uw mat. De buitenste randen van de poten evenwijdig aan de zijlijn van de mat een neutrale rotatie in de heupen creëren. Microbend de knieën en til de quadriceps in beide benen op de knie te stabiliseren. Kies de linker voet in ongeveer 30 graden en blijken de rechter voet ongeveer 90 graden. Plaats een yoga blok buitenkant van de rechtervoet. Strek de armen wijd aan de zijkanten en een verschuiving van de heupen naar links. Het houden beide benen recht, lager uw rechterhand om de yoga-blok en bereikt de linkerhand naar het plafond.

5 Om de werking van het rechterbeen te benadrukken, plaatst de tweede yoga blok onder de rechter kuit. Zoals u op de heuvel onder uw rechter grote teen en innerlijke hiel in de mat, til de rechterdij spieren aan de knie te tillen. Als je de heupen links te trekken, het verlengen van de onderkant ribben. Aangezien er een blok onder de rechter kuit, kun je niet hyperextensie dat de bodem knie, noch te veel uitrekken van de ligamenten die dit ondersteunen. Druk in beide voeten op te heffen door de bovenste kant te staan. Draai beide voeten parallel en rust. Herhaal aan de linkerkant.

Hints

  • Als je knie pijn of letsel, werken met een ervaren yogaleraar.