Hoe je knieën artritis Protect

We zijn afhankelijk van onze knieën te blijven doen hun werk zonder te klagen, maar naarmate de tijd vordert de verwaarlozing en het misbruik inhaalt ons. We bevinden ons vaak met pijn en invaliditeit van artritis in de knieën. Het geleidelijk wegslijten van kraakbeen in de knie veroorzaakt artrose, maar artritis kan ook worden veroorzaakt door verwondingen zoals breuken, scheuren ligament en meniscus tranen. Deskundigen adviseren ons om te beginnen met het verzorgen van onze knieën vroeg in het leven, zodat we knieproblemen later kan vermijden.

instructies

Hoe je knieën artritis Protect

1 Let op je gewicht. Het eten van een gezond, vetarm dieet kan helpen om het gewicht onder controle en de druk op je knieën en andere gewrichten te verminderen. Sterker nog, het verliezen van 15 pond kan snijden knie pijn in de helft. Een van de beste manieren om je gewrichten te beschermen is om te verblijven in een gezond gewicht.

2 Blijf actief. Het houden van actief versterkt alle spieren die de gewrichten ondersteunen in je lichaam. Wandelen, zwemmen, sporten of uit te werken op de sportschool kan u helpen in vorm te blijven en houd je bovenbeen spieren sterk te helpen ondersteunen je knieën. Het is aangeraden dat als je ouder wordt, moet je oefening die moeilijk impact op de knie gewrichten veroorzaakt te vermijden. Verdraaien bewegingen aan de knie moet ook worden vermeden.

3 Wees alert op spanningen in de gewrichten. Repetitieve beweging kan spanningen die kunnen leiden tot chronische letsel veroorzaken. Probeer wisselende je bewegingen, of probeer verschillende posities. Indien nodig, draag een brace op je knieën voor extra steun. Er zijn een aantal van de knie ondersteunt verkrijgbaar bij uw plaatselijke drogist of korting te slaan.

4 Behandel verwondingen onmiddellijk. Als je je knie verwonden, onmiddellijk medische hulp inroepen. Je mag niet denken dat het een ernstige verwonding, maar het kan verergeren na verloop van tijd en word een invaliderende aandoening. Het behandelen van blessures vroeg en grondig kan helpen artritis verder voorkomen dat langs de lijn.

5 Neem gezamenlijke ondersteuning supplementen. Vitamine C en D, glucosamine, chondroïtine sulfaat en MSM alle werkzaamheden de demping en smering nodig in het kniegewricht te verhogen. Als je een baan die is bijzonder hard op de knieën hebben, of sporten die kunnen leiden tot knie verstuikingen, het nemen van gezamenlijke ondersteuning supplementen kan u helpen bij artrose van de knie te voorkomen.

6 Probeer yoga voor kracht en flexibiliteit. Yoga kan helpen bij het versterken van de spieren die je gewrichten te ondersteunen en houdt uw gewrichten soepel en flexibel. Yoga kan ook helpen bij gewichtsverlies, wat ook bijdraagt ​​aan je knieën te beschermen tegen artritis.