Hoe je Kids Basic Self-Defense Teach

Kinderen zijn van nature vertrouwen en nieuwsgierig. Ze willen om behulpzaam te zijn. Degenen die kinderen aanvallen profiteren van deze kwaliteiten om ze te controleren. Hier is hoe je je kinderen kunt voorbereiden om zich te verdedigen.

instructies

1 Vooruit plannen. Denk aan die situaties waar uw kinderen zijn het meest kwetsbaar voor aanvallen (bijvoorbeeld op de speelplaats, in de tuin van een buurman, fietsen op de volgende straat).

2 Identificeer de top een of twee zelfverdediging technieken uw kinderen kunnen gebruiken als ze in het huis werden aangevallen, op de speelplaats, en ga zo maar door.

3 Organiseer een familie bijeenkomst over zelfverdediging, vergelijkbaar met familie repetities in geval van brand. Vraag de kinderen "wat zou je doen als '' scenario's, op basis van uw lijst van mogelijke situaties. Vertel hen toen om 911 te bellen en wanneer weg te lopen.

4 Identificeren van veilige havens voor de kinderen om te rennen als benaderd of aangevallen. Zorg ervoor dat de kinderen begrijpen dat hun primaire doel is de veiligheid en dat het goed is om te vertellen over een volwassene.

5 Inschrijven uw kinderen in een eenvoudige zelfverdediging cursus of martial arts school. Veel programma's zijn gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen hoe om te gaan met vreemden die zich voordoen als familie of vrienden die een kind vragen om een ​​verloren puppy te vinden.

Hints

  • Leren hoe je vrij van een pols greep te breken is een zeer waardevolle vaardigheid.
  • Denk aan het uitnodigen van een lokale politie-vertegenwoordiger om uw school of jeugdorganisatie op zelfverdediging te presenteren aan de kinderen.
  • Houd altijd toezicht op kinderen als ze oefenen zelfverdediging.