Hoe je jezelf te verleiden tot het gevoel vol

Hoe je jezelf te verleiden tot het gevoel vol


Met creativiteit, kunt u gemakkelijk verminderen uw calorieverbruik en truc je geest te laten denken dat je maag vol is. Serveer gezond portiegroottes en nog steeds het gevoel tevreden aan het eind van elke maaltijd. U zult op de weg naar gezond eten in een mum van tijd. Als je probeert om een ​​paar kilootjes kwijt te raken, vol gevoel vaker zal u helpen uw gewicht doel te bereiken.

instructies

1 Drink water gedurende de dag. Calorierijke dranken zoals frisdrank, sap en koffiespecialiteiten voegen onnodige calorieën en niet voelt u zich zo volledig vast voedsel. Het drinken van water helpt ook je hersenen denken dat je maag vol is, die u helpen te begrijpen als je honger hebt of gewoon dorst hebt.

2 Neem de tijd wanneer je eet. Geniet van uw eten en vertragen uw tempo om u te helpen minder te verbruiken, terwijl nog steeds in staat om de tafel vol gevoel vertrekken. Je hersenen moet 20 tot 30 minuten om het gevoel van genoeg te eten hebben gehad te registreren. Langzaam eten helpt je vol zonder teveel te eten of een gevoel ongemakkelijk vol gevoel.

3 Maak uw maaltijden. Ruth Frechman, diëtiste van de American Dietetic Association zegt dat "smaak altijd de nummer een factor is geweest bij de beslissing wat te eten." Je maag zal niet het gevoel volledig of tevreden als u smakeloos eten, zelfs in grotere porties. Kies kruidig ​​voedsel en verse ingrediënten vol met smaak evenals noodzakelijke voedingsstoffen.

4 Geef uw oude gerechten aan iemand die ze nodig heeft en ze te vervangen door kleinere gerechten. Grotere borden en kommen leiden tot grotere porties en gewichtstoename.

5 drinken iets anders dan water in lange, slanke glazen. Korte en brede glazen worden vaak opgevuld vaker dan groter bril. Water is de uitzondering; Het drinken van minstens acht glazen water per dag is een manier om je te helpen een vol gevoel.

6 Schik eten op uw borden zorgvuldig. Begin met groenten op uw bord vullen voordat er iets anders toe te voegen. Stapel uw ingrediënten in een toren om je hersenen te laten denken dat u meer voedsel dan je echt doen. Transfer individuele porties van meeneem voedsel aan een bord in plaats van het eten van het voedsel van een restaurant container.