Hoe je je eigen Impressies van Baby Feet & Hands Make

Hoe je je eigen Impressies van Baby Feet & Hands Make


Clay baby voeten en met de hand indrukken zijn memorabele herinneringen in een baby album of weer te geven op uw muren of mantel ruimte te houden. Deze kunnen professioneel worden gemaakt, maar u kunt ook doe het zelf thuis. Weten hoe u uw eigen baby handen en voeten van klei indruk te maken geeft u de mogelijkheid om het geheugen van de kleine, schattige voeten en handen van je kind te vereeuwigen.

instructies

1 Rol de luchtdrogende klei tussen je handen tot een bal om het te warm en buigzaam te maken. Selecteer een niet-giftig luchtdrogende klei uit een ambacht of hobby levering winkel. Luchtdrogende porselein is voldoende, maar andere soorten bestaan.

2 Rol de bal van klei in een afgeronde randen rechthoek achtige vorm meten 6-by-8-inch. Het duurt ongeveer 1 inch dik.

3 Verwijder de voorkant van het beeld. Laat het op terug. Plaats de uitgerolde klei vorm in het midden van het beeld.

4 Houd je baby's hand of voet voorzichtig in één hand. Druk het naar beneden in het centrum van de klei zacht, maar stevig. Houd de hand of voet in de plaats voor 10 seconden en dan loslaten, met achterlating van de afdruk.

5 Zit de ingelijste klei afdruk ergens koel en droog aan de lucht drogen gedurende 48 uur. Het eindresultaat zal een geharde mal van klei van je baby's hand of voet zijn.

Hints

  • Gebruik zachte baby zeep en warm water om je baby's handen en voeten wassen na het maken van de klei indruk.