Hoe je je eigen Herbal supplementen van Gel Capsules Zorg

Hoe je je eigen Herbal supplementen van Gel Capsules Zorg


U kunt uw eigen kruiden-supplementen te maken van lege gelatine capsules (gel caps), merkt Michael Castleman. In zijn boek "The New Healing Herbs," merkt hij op dat het nemen van kruidenmiddelen in de vorm van kruiden-capsules is een handige manier om bittere of onaangename kruiden innemen, of om uw kruiden te dragen terwijl u reist.

Door het maken van uw eigen kruiden-supplementen, krijgt u ook de kruiden capsules inhoud met gemalen kruiden (of vitaminen) van uw eigen keuze aan te passen. Bovendien, het kopen van commerciële kruiden-supplementen kan zeer kostbaar zijn en u bent niet altijd gegarandeerd om te krijgen wat je wilt. Raadpleeg altijd een erkende arts of apotheker voordat zichzelf te behandelen met een kruiden-supplementen of kruidengeneesmiddelen.

instructies

1 Aankoop standaard farmaceutische gelatine capsules van een specialiteit of de gezondheid van voedsel op te slaan, of van een levering kruid catalogus. Deze lege capsules zijn over het algemeen verkrijgbaar in drie verschillende maten: 0, 00, of 000, merkt Rosemary Gladstar in haar boek "Rosemary Gladstar's Herbal Recepten voor Vibrant Health." "0" is de kleinste.

2 Crush je gedroogde kruiden met behulp van een mortier en een stamper. Mogelijk moet u verwijder alle stengels die niet gemakkelijk terug te brengen tot poeder. Als alternatief kunt u een koffiemolen te gebruiken voor deze stap.

3 Meet de hoeveelheid gepoederde kruid voor elke gel capsule, het verzorgen van de aanbevolen individuele dosering voor het kruid niet te overschrijden. Typisch is de vulgewicht voor een "000" grootte gelatinecapsule ongeveer 1300 mg.

4 Open een lege gel capsule en vul de langere uiteinde met de juiste hoeveelheid kruiden. U kunt dit doen met de hand, of met behulp van een capsule verpakking apparaat. Deze capsule het vullen apparaten zijn een handige, tijdbesparende methode voor het vullen van uw capsules en zijn beschikbaar op veel aanbod kruid catalogi en specialiteit of reformwinkels.

5 Steek het kleinere uiteinde van de capsule over de grotere helft aan de gepoederde kruid omsluiten. Schud de voltooide capsule beide uiteinden te vullen. Bewaar uw kruiden-supplementen in een fraudebestendige container.

6 Begin met het nemen van uw zelfgemaakte kruiden-supplementen in een lage dosis om ervoor te zorgen dat u geen bijwerkingen hebben, en vervolgens geleidelijk verhogen van de hoeveelheid per week tot de aanbevolen dosering.

Hints

  • Als u zich voorbereiden op meerdere capsules tegelijk, kunt u tijd besparen door het scheiden van alle lege capsules in de lange zijden en de korte zijden voordat u begint.
  • U kunt meer dan één kruid te gebruiken door het vooraf mengen van twee of meer gemalen kruiden in de juiste proporties, voordat u de capsule te vullen.