Hoe je je eigen Football Gloves maken

Hoe je je eigen Football Gloves maken


Voetbal handschoenen kan worden gedragen om grip te verbeteren, ondersteunen polsen en handen te beschermen. Sommige van de meer beschermende voetbal handschoenen zijn duur, en je kan hebben om je handschoenen minstens een keer vervangen tijdens een lange voetbalseizoen. Football handschoenen zijn niet nodig zijn voor succes in het voetbal, maar als je voelt dat je extra grip en bescherming die ze kunnen goedkoop worden gemaakt nodig.

instructies

Taping voor ondersteuning

1 Strek je hand voor je met de palm afgekeerd. Wikkel de pre-tape rond de duim drie keer. Zonder het scheiden of het rippen van de pre-tape blijven tot aan de pols en wikkel het drie keer. Na de derde wrap, scheiden de pre-tape op je pols uit de pre-roll tape en herhaal deze stappen voor de andere hand.

2 Wikkel de atletische tape rond de pre-tape op uw duimen en polsen. Wikkel de atletische tape op dezelfde manier als de pre-tape. Wikkel de band strak genoeg ondersteunend te zijn, maar niet zo strak circulatie wordt afgesneden of beweging wordt aan strenge beperkingen.

3 Wikkel tape tussen de scharnierverbindingen op elke vinger voor vinger extra ondersteuning. Tape deze gebieden goed, omdat ze tijdens een lange spel los kunnen worden.

Bescherming en Grip

4 Zet doek handschoenen over je vastgebonden handen en polsen. Beveilig de handschoenen door taping de open bodem van de handschoenen aan uw reeds vastgebonden polsen. Tape de handschoenen strak, zodat ze niet af tijdens het spel niet komen.

5 Spuit de grip spray op de palmen van je handschoenen en tussen de vingers.

6 Bij halftime, overgespoten en retape je handschoenen te zorgen dat ze effectief zijn voor de laatste twee kwartalen.

Hints

  • Snijd de vingertoppen van het doek handschoenen voor meer grip toebehoren.
  • Do Stickum niet gebruiken. Stickum is een grip verbeteren pasta of gel die illegaal is in NCAA voetbal en de NFL. Het is legaal voor honkbal en polsstokhoogspringen, maar niet voetbal. Er zijn andere grip sprays beschikbaar die door de NCAA en NFL zijn goedgekeurd.
  • Canvas handschoenen kunt u blaren geven. Als dit gebeurt, vervangen door het doek handschoenen met lederen handschoenen. Lederen handschoenen zijn duurder, maar kan chaffing verminderen.