Hoe je haar te beschermen in een droge sauna

Hoe je haar te beschermen in een droge sauna

Sauna's zijn onderdeel van de Scandinavische maatschappij al meer dan 2.000 jaar, en worden aangeprezen als een behandeling voor chronische pijn, volgens Finlandia Sauna. Een droge sauna verschilt van een natte sauna, dat vocht in de lucht wordt verspreid door middel van hete stenen. In plaats daarvan, een radiator, infrarood licht andere warmtebron wordt gebruikt om warmte en vocht in de lucht steken. In vochtige warmte, kan het haar kroeshaar te worden, maar het zal waarschijnlijk niet leiden tot blijvende schade. Om je haar van steeds kroeshaar te beschermen, bedek het zo veel mogelijk en producten toe te passen om te helpen temmen.

Stap 1

Breng een smoothing haar serum met silicone. Knijp een dubbeltje kleine hoeveelheid in een handpalm en wrijf je handen samen om de serum gelijkmatig te verdelen. Ren je handen door je haar, en voorzichtig kammen het serum door je haar totdat het gelijkmatig is verdeeld. Als je haar vettig wordt of appartement eenvoudig, vermijd het gebruik van het serum op de wortels of de hoofdhuid.

Stap 2

Wikkel je haar in een handdoek, douche-cap of badmuts om vocht en warmte uit je haar in de sauna te houden. Het dragen van een cap gemaakt van vilt zorgt ervoor dat de warmte uit je haar te beschadigen.

Stap 3

Blijf in de sauna niet langer dan 15 tot 20 minuten. Logeren in een sauna langer kan leiden tot uitdroging.

stap 4

Breng een vochtinbrengende conditioner om je haar nadat je uit de sauna. Laat de conditioner vijf tot 10 minuten.

stap 5

Spoel de conditioner uit je haar met koud water voor zachte, handelbaar haar zonder frizziness.

waarschuwingen

  • Raadpleeg een arts voordat u een sauna. Personen met congestief hartfalen en andere medische aandoeningen zou een sauna niet gebruiken.

Wat je nodig hebt

  • Smoothing hair serum
  • Handdoek, badmuts, douche-cap of gevoeld cap
  • vochtinbrengende conditioner