Hoe je een succesvol Beachbody Coach

Hoe je een succesvol Beachbody Coach


Beachbody is de schepper van in-home fitness en gewichtsverlies programma's. Het bedrijf heet Product Partners en werd in 1998 opgericht door Jon Congdon en Carl Daikeler. Volgens de Beachbody homepage, individuele producten omvatten P90X, Slim in 6, waanzin en Turbo Jam. De programma's maken gebruik van DVD-gebaseerde home fitness-programma's. Beach Body coaches bieden ondersteuning aan klanten in workouts, dieet en voeding. Beach Body is een multi-level marketing platform dat coaches vraagt ​​om nieuwe coaches te werven om de inkomsten te verhogen. Om een ​​succesvolle Beach Body, coach je nodig hebt om te begrijpen hoe zowel de coach klanten en werven coaches.

instructies

1 Leren en onderwijzen fitness voordat u nieuwe coaches te werven. Focus op het optimaliseren van uw eigen gezondheid, zodat u in staat om met de eerste hand ervaring te spreken wanneer het helpen van anderen om hun gezondheid te verbeteren zijn.

2 Leer en uitvoeren van de Beachbody kern bedrijfswaarden. Naleven van uw klanten en behandel ze met respect. Werken met passie en zijn enthousiast. Het bedrijf zegt dat deze waarden moeten worden gevolgd voor een effectieve coaching en het werven.

3 Gebruik Internet marketing voor particulieren die geïnteresseerd zijn in uw product of dienst te vinden. Promoot uw Beachbody website door te registreren op de lokale zoekmachines en het creëren van een fitness-groep op populaire social networking sites. Top Beachbody coach Blake Warrington schrijft een groot deel van zijn succes aan effectieve internet marketing. Seek een mentor binnen Beachbody die u kan helpen hun internet marketing best practices te repliceren.

4 Bieden gratis wellness seminars in uw lokale gemeenschap op prive-woningen en buurthuizen. Bekend geworden als de lokale expert op fitness en gewichtsverlies door het verstrekken van gratis coaching. Train je klanten en als ze te bereiken fitness doelen te ontwikkelen ze in Beachbody coaches.

5 Kweek je netwerk organisch en uitgegroeid tot een betrouwbare adviseur en teamleider. Dit zal het verschil tussen succes en mislukking in uw Beachbody bedrijf betekenen.

Hints

  • Inkomen zal veel gemakkelijker los als je doel is om waarde in plaats van zich te concentreren bieden van hoeveel je per maand zal maken.