Hoe je een meisje van de baby op natuurlijke wijze zwanger

Hoe je een meisje van de baby op natuurlijke wijze zwanger

Er is geen natuurlijke methode die kan garanderen dat je een meisje zwanger te worden. Vrouwen hebben altijd het X-chromosoom in hun eieren. Mannen dragen zowel X-lager (vrouw) en Y-dragende (mannelijk) sperma. Bij X-dragende zaadcellen penetreren het ei, de baby is een meisje. Als de Y-dragende zaadcellen penetreren het ei, de baby een jongen. De boeken "Hoe Kies het geslacht van je baby" door Dr Landrum B. Shettles en "The Preconceptiezorg Geslacht Diet" door Sally Langendoen uitleggen hoe je je lichaam een ​​gunstiger klimaat voor X-chromosoom sperma kan maken, waardoor het verhogen van uw kansen van het concipiëren van een dochter.

Stap 1

Identificeren wanneer je eisprong. Markeer uw agenda als je begint je menstruele cyclus elke maand, zodat u kunt zien hoe lang uw cycli zijn. Tellen vanaf de eerste dag van je laatste menstruatie van de de eerste dag van uw huidige periode voor een paar maanden de tijd om je cyclus lengte te bepalen. Koop een ovulatie voorspeller kit en gebruiken ongeveer halverwege tussen uw cycli om precies te bepalen welke dagen je het meest vruchtbaar.

Stap 2

Geslachtsgemeenschap hebben twee of drie dagen voor je het weet eisprong zal optreden om de snellere-zwemmen, maar sneller sterven Y-chromosoom mannelijke zaadcellen af ​​te sterven. Geen seks meer hebben tot na de ovulatie. Sinds X-chromosoom vrouwelijke sperma zijn langzamer maar langer leven, zullen ze nu een kans hebben om het te maken naar het ei.

Stap 3

Douche met water en azijn onmiddellijk voor de geslachtsgemeenschap om een ​​zure omgeving, die vrouwelijke sperma gunsten te creëren. Gebruik vier delen water op een deel azijn. Laat je partner neem een ​​warm bad onmiddellijk voor de geslachtsgemeenschap om de X-dragende spermacellen een voordeel geven.

stap 4

Vermijd het hebben van een orgasme, aan de vagina zuurder te houden, zoals X-dragend sperma de voorkeur aan een zure omgeving. Vermijd seksuele posities die diepe penetratie te betrekken, aangezien de vrouwelijke sperma een lange reis naar het ei gemakkelijker dan mannelijke zaadcellen die sterven snel kan maken. Probeer missionaris positie met ondiepe-penetratie strategie om sperma te ver van de cervicale ingang deponeren.

stap 5

Ga op een dieet dat de pH-waarde van uw lichaam zal veranderen en invloed hebben op uw baarmoederhalsslijm, waardoor een gastvrije omgeving voor vrouwelijke sperma en een minder gastvrije dieet voor het mannelijke sperma. Eet voedsel rijk aan calcium, zoals melk, yoghurt, kaas, boerenkool, broccoli en bonen. Omvatten tal van voedingsmiddelen die rijk zijn aan magnesium zijn, zoals artisjokken, gerst, amandelen en spinazie. Vermijd voedingsmiddelen die rijk zijn aan natrium en kalium, omdat deze een directe invloed op de cervicale mucus in de vrouwelijke hebben. Men denkt dat baarmoederhalsslijm alkalisch en de voeding kan het vermogen van het zwembad sperma en bevruchting beïnvloeden. Als het voedsel een vrouw eet haar baarmoederhalsslijm bereikt, wordt aangenomen dat het kan helpen kiezen het geslacht van een kind op de conceptie, maar meer studies nodig zijn om een ​​beter begrip van de werkwijze.

waarschuwingen

  • Vergeet niet dat deze methoden leuk om te proberen kan zijn en je kansen te vergroten, maar er is geen natuurlijke methode die een dochter zal garanderen.

Tips

  • Als u niet wilt om te investeren in de ovulatie testen, probeer het voorspellen van je meest vruchtbare dagen door veranderingen in uw baarmoederhalsslijm en een hogere basale lichaamstemperatuur.

Wat je nodig hebt

  • Ovulatietestkit
  • Kalender