Hoe je bovenste buikspieren uitoefenen zonder gewichten

Hoe je bovenste buikspieren uitoefenen zonder gewichten

Bij het uitwerken van, kunt u over het algemeen splitsen uw buikstreek in de bovenste en onderste buikspieren, evenals de schuine aan de zijkanten. De bovenste buikspieren zijn gecentreerd in de top van je buik boven je navel, en zullen reageren op specifieke oefeningen. Sommige mensen willen gewichten te gebruiken om de bovenste buikspieren te versterken, maar het is niet nodig als je een goede vorm met basis buikspieroefeningen te volgen.

Stap 1

Achterover liggen op een oefening mat of een ab inslag board. Plaats uw voeten plat op de grond, of haak je enkels in het kader van de pads op de bovenkant van het bord. Kruis je armen over je borst of plaats je handen achter je oren. Krul je romp omhoog met behulp van uw bovenste buikspieren, totdat uw schouders van de vloer of bank. Lie terug naar beneden langzaam en te herhalen.

Stap 2

Zitten op een stabiliteit bal en plaats je voeten plat op de grond voor je. Loop je voeten recht naar buiten totdat je hele rug en schouders rusten op de bal. Plaats je handen achter je oren en krul je romp omhoog met behulp van uw bovenste buikspieren. Knijp je buikspieren aan de top, dan laat je zakken op de bal en herhaal.

Stap 3

Knielen op de grond, dan gaan liggen zodat je rusten op je ellebogen. Plaats uw tenen op de grond en til je je lichaam op in een plank positie. Kijk recht vooruit en zich richten op spannen uw bovenste buikspieren als je jezelf in zijn plaats te houden. Verblijf in de plank voor zo lang mogelijk.