Hoe Inner dijspieren Stretch

Stretching moet worden uitgevoerd voor de aanvang van de zware inspanning om op te warmen voor de spieren en letsel te voorkomen. Werken de binnenkant van de dijen helpt om toon en versterken van de spieren in dit gebied. Deze stukken moeten worden gebruikt om de training als een warming-up en cooling-down exercise.Three gemeenschappelijke oefeningen worden gebruikt om de binnenkant van het dijbeen spieren te rekken te vullen; de vlinder stretch, rechte pijpen straddle rekken en de zijkant lunge. Al deze stukken moeten worden uitgevoerd met een rechte rug, uitgelijnd schouders en opgeheven hoofd naar de juiste houding te garanderen.

instructies

1 stretch vlinder. Ga op de grond met de zolen van je voeten tegen elkaar (je knieën moet verwijzen naar buiten het nemen van een formatie vlinder). Leg je handen op je voeten. Til je knieën omhoog, met behoud van uw rechte rug, voor een telling van 10. Laat je knieën naar de platste punt kunt u bereiken voor een telling van 10. Voer 10 sets.

2 Rechte pijp straddle. Deze oefening vereist dat je op de grond zitten, met je benen uit uitgebreid in een straddle positie. Langzaam komen naar voren met je armen, het bijhouden van de armen parallel aan de vloer. Probeer niet om je rug boog. Herhaal dit 10 keer, langzaam.

3 Side longe. Sta met de voeten dan moet de lengte van elkaar. Buig je rechterknie, waarbij je je linkerbeen recht. Leg je handen op je rechterknie. Houd deze positie een 10 tellen. Herhaal dit voor de andere kant.

Hints

  • stuiteren nooit tijdens rekoefeningen.
  • rekken nooit tot het punt van de pijn. Bewegingen moeten langzaam en gemeten om letsel te voorkomen.