Hoe Inner borstspieren Build

Hoe Inner borstspieren Build


De binnenste borst bestaat uit de kleine en grote borstspier die moeten worden uitgeoefend en ontwikkeld om de binnenste borstspieren bouwen. Dit zijn grote spieren die de training van verschillende delen van de borst noodzakelijk. Hier zijn drie fundamentele oefeningen om innerlijke borst spieren op te bouwen: de platte barbell bankdrukken, dat is een standaard borstvinnen bouwer; de platte halter bankdrukken, dat is de tweede kern binnenste borst oefening; en push-ups af te ronden een evenwichtige innerlijke borst trainingsprogramma.

instructies

Barbell Bench Press

1 Vind een plat bankje met een 45-pond barbell. Ga op je rug liggen met je voeten de grond raken. Plaats uw voeten breed en stevig op de vloer om je benen te gebruiken om te helpen bij de controle van het gewicht. Pak de halter boven.

2 Til de halter uit het rek en laat het langzaam tot net boven de borst. Laat de bar niet rusten op je borst, omdat dit neemt de druk weg van de borstspieren. Verlaag de bar in een slow motion om te rekken en echt richten op de innerlijke borstspieren.

3 Duw de bar terug naar de uitgangspositie in een explosieve wijze boven de borst. Houd de ellebogen dicht bij je lichaam. Laat de ellebogen niet op slot op de top van de beweging. Herhaal deze beweging zo vaak als je kunt.

Dumbbell Bench Press

4 Plaats jezelf op een plat bankje op je rug liggen met je voeten op de grond voor de stabiliteit. Pak de halters in elke hand. Strek je armen wijd langs je lichaam met de ellebogen licht gebogen en handpalmen naar binnen.

5 Breng de halters op armlengte boven de borst met de handpalmen naar binnen. Op de top van de beweging, knijp je borstspieren samen.

6 Laat de dumbbells langzaam op een gecontroleerde manier, terwijl het duwen van de borst vooruit. Keer terug naar de startpositie langzaam. Herhaal dit proces.

Opdrukken

7 Plaats je handen op de vloer iets voorbij de schouders, ver uit elkaar. Houd je rug en knieƫn recht.

8 Langzaam lager het lichaam totdat je neus de grond raakt.

9 Duw jezelf omhoog krachtig met je armen. Het is belangrijk om de rug en lichaam recht gehele beweging houden. Herhaal pushups zo vaak als u kunt beheren.