Hoe injecteert Caverject

Hoe injecteert Caverject


De behandeling van erectiestoornissen is een serieuze zaak. Caverject een nieuwe erectiele storing behandeling bestrijdt een super seksuele prestaties door de bloedtoevoer naar de penis. Verhoogde bloed in het genitale gebied helpt vast te stellen en handhaven van een erectie. Terwijl de oplossing klinkt eenvoudig, het toedienen van het medicijn op de juiste is essentieel.

instructies

Hoe injecteert Caverject

1 smeer een gebied nabij de basis van de penis met alcohol op de injectieplaats steriliseren.

2 Vul de naald met medicijnen, het extraheren van de Caverject van het recept vreselijk. Zet de hoeveelheid medicatie zoals voorgeschreven door uw arts in applicator van de naald.

3 Duw de naald langzaam onder de oppervlakte gesteriliseerd in stap één. Injecteer de Caverject in de steriele omgeving aan de basis van de penis. Als dit niet het eerst met behulp Caverject, controleert de injectieplaats niet aan dezelfde zijde van de penis als de vorige injectie.

4 Controleer de volledige dosis Caverject wordt geïnjecteerd in de penis, voordat de naald en op een watje op de plaats van injectie. Blijf op de katoenen bal voor maximaal vijf minuten, om te voorkomen dat blauwe plekken op de injectieplaats.

5 Wacht minstens één dag voor het toedienen van Caverject weer.

Hints

  • Alvorens Caverject, informeer uw arts over alle voorgeschreven en over-the-counter medicatie je neemt, vooral bloedverdunners.
  • Injectie van Caverject kan leiden tot lichte of matige pijn op de injectieplaats. Toediening van Caverject kan ook veroorzaken huidirritatie of licht bloeden.