Hoe infuseren katoen met bijenwas

Hoe infuseren katoen met bijenwas


Oorkaarsen is een werkwijze voor het verwijderen van overtollig oorsmeer, geaccumuleerde vloeistof in het oor of ontlasten van de druk veroorzaakt door sinus infecties. Het vereist speciale "oorkaarsen" of "kegels" die zijn gemaakt van katoen of mousseline en zijn doordrenkt met bijenwas. De kwaliteit van het oor kaars is gebaseerd op de correcte toepassing van bijenwas op het katoen en het rollen van de toegediende stof in de speciale oorkaars vorm. Met de praktijk en zorg, kan het proces van het inbrengen van katoen met bijenwas een veilige taak die u zelf kunt doen thuis.

instructies

1 Leg de ongebleekte katoen op een plat werkoppervlak. Meet en markeer de stof met een liniaal en potlood om repen stof 3/4 inch breed te maken door 16 inches lang. Knip de strips met een schaar. Een strook stof zal een kaars te maken. Stel je afgesneden stof stroken opzij.

2 Cover werkruimte met oude kranten aan het oppervlak van warme bijenwas druppels te beschermen.

3 Plaats een oude pan of pot op het fornuis. Elke kaars wordt gemaakt van ongeveer 4 tot 6 oz bijenwas. Plaats stukken van bijenwas in de pot op een laag vuur. Smelt de bijenwas, maar laat het niet aan de kook komen.

4 Bereid de plug stang terwijl de bijenwas aan het smelten is. Scherpen ene uiteinde van de plug stang in een punt met een scherp mes. Strijk de ruwe einde met medium-grade schuurpapier, dan smeer de aangescherpte uiteinde met vaseline, met behulp van een schone doek, om te voorkomen dat de gewaxte stof strips van het vasthouden aan de plug stang.

5 Plaats de plug stang aan de bovenkant van de pot te verwarmen.

6 Laat een strook stof zorgvuldig in de gesmolten bijenwas en gebruik de houten plug om de stof te manoeuvreren in de pot van was, zodat deze volledig is doordrenkt met bijenwas.

7 Verwijder de doordrenkt katoen strip uit de pot van bijenwas met de houten pluggen en laat het afkoelen voor een moment voor eenvoudiger en veiliger gebruik.

8 Wikkel een kleine hoeveelheid toegediend katoen rond het scherpe uiteinde van de houten deuvel. Hierdoor wordt de punt van de kaars te vormen. Ga door het verpakken van de doordrenkt katoen rond de houten plug. Glad het weefsel wanneer deze wordt gewikkeld. schud overtollige wax voorzichtig uit. Dompel de punt van de kaars terug in de was.

9 Verwijder de kaars uit de houten plug door het voorzichtig te draaien zonder dat zijn vorm. Doorboren een gat in de punt van de kaars met de punt van een potlood of een ijspriem. Plaats de afgewerkte kaars op een stuk aluminiumfolie om te eindigen opzetten.

10 Blow door het open uiteinde van de kaars; als lucht door kan geven aan de tip, wordt de beeswax- doordrenkt katoen correct gemaakt.