Hoe hoest Gerelateerd aan zure reflux?

slokdarm Reflexen

Zure terug naar de slokdarm, kan het een spasme van de luchtwegen, die lucht beperkt creëren volgens FamilyDoctor.org. Wanneer lucht beperkt is, kan het verstikking of hoesten veroorzaken. Beatacidreflux.org merkt ook op dat soms zuur irriteert zenuwen in de slokdarm die gerelateerd zijn aan de longen, en dit kan een hoesten veroorzaken. Echter, kan een individu niet toekennen hoesten te slokdarm reflexen en vaak bijkomende symptomen zal leiden tot een diagnose van zure reflux. Zodra de reflux behandeld, moet het hoesten verdwijnen.

Strottenhoofd en de keel

Zodra het zuur het strottenhoofd of de keel bereikt, kan het echt schade aanrichten. Ontsteking, zwelling en branden in de keel en strottenhoofd gebied kan het individu te hoesten. Elke irritatie van de keel, net als bij een verkoudheid, kan een hoest veroorzaken. Het lichaam hoest ook om beschermende slijm, die normaliter irritatie zouden kalmeren zoals zure brengen. Patiënten die voor het eerst start zelfmedicatie hun chronische hoest kan zijn dat er geen ruit of andere keelpijn behandeling effectief is. Een zure reflux hoest kan duren laat in de dag en dus aan dat de hoest niet te wijten aan een droge keel snurken. Behandelen van een patiënt voor een chronische hoest met antacida kan hoesten lossen. Dit is een eenvoudige manier om de hoest toeschrijven aan zure reflux.

Aspiratie

Zodra een deeltje of substantie passeert het strottenhoofd, kan het een weg naar de longen te vinden. Dit heet aspiratie. Wanneer zuur wordt opgezogen in de longen, kan dit leiden tot verstikking en hoesten, aldus beatacidreflux.com. Zoals andere oorzaken een hoest met zure reflux, nadat het zuur is behandeld, zal de hoest verdwijnen.