Hoe het reglement van sportopname Learn

Sportopname biedt schieten enthousiastelingen een manier om veilig te concurreren in een schietwedstrijd evenementen. Schieten competities zijn beschikbaar voor mannen, vrouwen en jongeren; jachtgeweer, geweer en pistool enthousiastelingen en special interest shooters. Sport shooting regels concurrentie eisen, scoren methoden en aanbod, alsmede de uitrusting en kleding normen voor wedstrijden. Het leren van de regels voor de sport schieten zal zorgen voor uw veiligheid en het vermogen om te concurreren.

instructies

1 Neem contact op met uw plaatselijke schietbaan. Veel schieten varieert gastheer sport schieten clubs en kan zelfs hosten kleine concurrerende schieten evenementen. Het assortiment zal een set van schieten regels bij de hand voor nieuwe leden en concurrenten club hebben. De website "Where to Shoot" houdt een lijst bij van de schietpartij varieert doorzoekbaar door de staat of postcode.

2 Word lid van een sport-schietvereniging. De website "Shooting Sports" heeft een lijst van clubs, verenigingen en organisaties. Sports schieten regels voor elke club is te vinden op de website van de club.

3 Bezoek uw plaatselijke hogeschool of universiteit. National Collegiate Athletic Association (NCAA) scholen deelnemen aan collegiale rifle verenigingen en andere National Rifle Association (NRA) evenementen. Uw plaatselijke school zal een lijst van regels voor het geweer schieten sport hebben. U kunt zelfs in staat om een ‚Äč‚Äčrondleiding van de faciliteiten te regelen en kijken naar het team praktijk.

4 Woon een sport schietpartij concurrentie in uw omgeving. Niet alleen zijn de regels voor de competitie geplaatst voor elke klasse en event, zal je de regels in actie te zien.

5 Gebruik de Nationale Sport Shooting website van de Stichting voor toegang tot sport schieten regels voor speciale wedstrijden. De stichting geeft informatie over pistool, geweer en shotgun gebeurtenissen geslacht en leeftijdsgroep. U kunt zelfs leren de schietpartij regels voor muzzleloader, cowboy en andere periode schieten evenementen.