Hoe het opzetten van een ultieme veld

Het is importaint om te weten hoe het opzetten van een ultieme veld op de juiste wijze.

instructies

1 eerst kijken naar het veld en beslissen waar je wilt instellen uw ultieme veld. Probeer ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte is voor het opzetten van het veld in de richting die u hebt gekozen.

2 Plaats de kegel dat een van de achterste hoeken van één van end-zones zal zijn.

3 Nu, start een wandeling langs wat zal een van de lange randen van uw vakgebied. Een tempo is ongeveer een tuin, dus op 25 stappen, plaatst u een andere kegel aan de voorkant van de endzone te markeren. Tellen 70 meer stappen en plaats een andere conus voor de voorzijde van uw andere endzone. Tellen 25 stappen en plaats een kegel voor de rug van uw endzone.

4 Draai negentig graden en lopen 40 stappen in de richting van het korte eind van uw vakgebied, en plaats een kegel voor de andere achterste hoek van uw endzone. Weer in te schakelen 90 graden en herhaal stap 3 terug te lopen naar je eerste eindzone.

5 Hoe het opzetten van een ultieme veld


Als je klaar bent moet je een ultieme veld dat eruit ziet als deze.

Hints

  • Wanneer u pacing uit een veld het helpt om een ​​object te ver buiten het einde reikwijdte van uw vakgebied te kiezen en loop naar dat object, zal je eindigen met een rechtere lijn van de kegels op deze manier.