Hoe het opruimen van een blaasontsteking

Urinewegen en blaas infecties kan pijnlijk en langdurig als je ze laat uit de hand te zijn. Ze kunnen ook leiden tot meer ernstige problemen als je dingen onder controle niet snel krijgen. Lees verder om meer te leren.

instructies

Hoe het opruimen van een blaasontsteking

1 Wanneer u een blaas of urineweginfectie uitgangspunt voelen, elimineren alle suikerhoudende voedingsmiddelen en frisdrank uit je dieet tot de infectie onder controle is. Herinvoering van hen te snel kan een herhaling van de infectie veroorzaken.

2 Cranberry capsules en cranberry sap zijn uitstekend infectie strijders. Ze bevatten voedingsstoffen die bacteriƫn verbieden verbonden zijn aan de binnenkant van de blaas.

3 Verhoog uw inname van water. Hoe meer water je drinkt, hoe meer gifstoffen en afvalstoffen worden gespoeld door je lichaam. Lente en gedestilleerd water zijn de beste keuzes.

4 Echinacea en goldenseal zal helpen om uw immuniteit op te bouwen. Grote hoeveelheden vitamine C zal ook boost je immuunsysteem en helpen om infecties te bestrijden.

5 Leeg uw blaas vaak: elke 20 tot 30 minuten is een goede vuistregel. Het extra water je drinkt zal helpen om de infectie te spoelen uit je lichaam.

Hints

  • Drink niet veel gezoete sappen. Suiker helpt de infectie groeien. Groentesappen zal toevoegen infectie vechten voedingsstoffen.
  • Raadpleeg een arts elke keer dat u vermoedt dat u een infectie.