Hoe het lichaam met Wheatgrass reinigt

Elke dag je jezelf bloot aan een aantal milieu-toxines. Je ademt, aanraken en eten deze giftige stoffen die uiteindelijk leiden tot vroegtijdige veroudering, ziekte en nog veel meer. Wheatgrass biedt een natuurlijke en eenvoudige oplossing, want het is een van de krachtigste natuurlijke reinigingsmiddelen die de mens. De rijke aminozuren, enzymen, chlorofyl, vitaminen en mineralen werken als reinigingsmiddelen om het lichaam te reinigen, binnen en buiten.

instructies

1 Drink 2 tot 3 oz. tarwegras elke dag, bij voorkeur het eerste wat in de ochtend op een lege maag. Tarwegras geeft het lichaam een ​​aantal essentiële micronutriënten en helpt om zware metalen en andere giftige stoffen uit het bloed te elimineren. Je moet een boost in energie vrijwel direct en een enorme verbetering van lichaamsfuncties, huid, haar en nog veel meer binnen een paar weken te voelen.

2 Giet 2 kopjes pure tarwegras sap in een warm bad en geniet gedurende 15 of 20 minuten. Het sap helpt huidirritatie te verlichten, toxinen trekken uit de huid uitbraken van eczeem voorkomen en infectie van kleine snijwonden en brandwonden voorkomen.

3 Geniet van een katoenen bandage in tarwegras sap en gebruiken om wonden te dekken. Wheatgrass niet alleen helpt om infectie van de wond te voorkomen, helpt om de genezing te versnellen en de kans op littekens.

4 Bevochtig een daling van tarwegras op puistjes voor het slapen en spoel in de ochtend met warm water om te helpen genezen een puistje. Voor mensen met acne probleem, meng 1 deel tarwegrassap met 3 delen water en te gebruiken als een gezicht spoelen twee keer per dag.

5 Chew op tarwegras bladen te helpen desinfecteren tanden, het tandvlees en keelpijn.

6 Gebruik tarwegras sap voor een helende en ontgiftende dikke darm te reinigen. Begin met een eenvoudige warm water klysma en dan flush. Werk af met een tarwegras klysma, het plaatsen van 4 oz. van verse, kamertemperatuur tarwegras in de klysma zak. Gedurende ten minste 20 minuten.