Hoe het lichaam met Rolfing Lijn

Hoe het lichaam met Rolfing Lijn


In het midden van de jaren 1950, Dr. Rolf ontwierp een techniek voor de sloop uitgelijnd fascia en heroriëntering van de structurele systeem voor een meer natuurlijke, gezonder lichaam. Het wordt tegenwoordig gebruikt, en zelfs Oprah Winfrey is een segment Rolfing gehad. Hier is hoe het kan je lichaam af te stemmen.

instructies

1 Laat de Rolfer om de spier fascia trillen. De Rolfer gebruikt zijn handen om de spieren te beoordelen, kloppend of een gevoel voor onevenwichtigheden in het weefsel textuur, temperatuur en kwaliteit. Deze stap is net als een arts die voorbereidende tests om een ​​ziekte te vinden.

2 Ontspan je spieren als Rolfer discrimineert, het scheiden van de spier fascia die moet worden gewerkt en corrigeren. Spierfascie zal onjuist vormen na een blessure. Zodra dit bouwt, het houdt het lichaam van de aanpassing, tenzij het wordt afgebroken en herwerkt. De foutieve uitlijning veroorzaakt pijn, vermoeidheid en structurele schade.

3 Voel de Rolfer integreer je lichaam met behulp van de zwaartekracht, waardoor het terug naar de manier waarop het hoort te werken. Rolfing is anders dan andere massages. Het probeert om het lichaam af te stemmen, zodat de zwaartekracht werkt samen met u in plaats van tegen je.

4 Ga voor ten minste de traditionele 10 sessies. Rolfing werd opgericht in 10 sessies worden afgerond. Maar de eerste 3 sessies zijn een geweldige kennismaking met het Rolfing proces.

5 Oefen de bewegingen van de Rolfing therapeut wijst naar jou. Om het lichaam opnieuw uitlijnen helpen de therapeut geeft je een serie bewegingen te oefenen thuis. Het uiteindelijke voordeel van Rolfing blijkt uit de oprechtheid van de ontvanger. Als het hele programma oordeelkundig wordt toegepast, moet dan uitlijning van het lichaam compleet.