Hoe het aansluiten van een fietsaanhanger voor Kinderen

De sleutel correct bevestigen van een kind trailer een fiets om eerst de juiste koppeling mechanisme om het achterwiel. Zodra dit stuk is aangesloten, kunt u eenvoudig aansluiten en ontkoppelen van de aanhangwagen zonder gereedschap. Als uw fiets een quick-release achterwiel, zult u geen gereedschap nodig hebt voor deze baan. Als je achterwiel heeft een standaard moer en ring montage, zal je een sleutel nodig hebt om deze taak te voltooien.

instructies

1 Draai het achterwiel moer aan de linkerzijde van de fiets met een sleutel of draai de quick release knop. Verwijder de moer en de ring van de fiets naar de as bloot te leggen.

2 Schuif de wasmachine dat de koppeling mechanisme over de linker achteras begeleidt. Plaats het koppelstuk over de as en de ring. De koppeling moet goed passen in de wasmachine en het grote gat op het mechanisme moet onder de as.

3 Schuif de originele as ring en moer terug op de as en draai tot het wiel goed vastzit. Als u een quick release achterwiel, draai het alsof je de moer werden aanscherping.

4 Rol de trailer in positie en plaats het uiteinde van de trekhaak in het grote gat op de koppeling mechanisme. Zet hem op zijn plaats met de grote splitpen die wordt geleverd met de trailer. Pak de veiligheidsriem en loop door het fietsframe en terug naar de trekhaak. Klem hem naar de ring op de trekhaak.

Hints

  • Gebruik altijd de veiligheidsriem bij het slepen.