Hoe goed Shift Gewicht in een Golf Swing

Hoe goed Shift Gewicht in een Golf Swing


Eenmaal geperfectioneerd, de golfswing is zowel elegant en mooi. De schommel dat alle amateur golfers doel te bereiken ziet er bedrieglijk eenvoudig. In feite kan het jaren duren om te perfectioneren en comfortabel met uw golfswing te voelen. Verschuiven van uw gewicht is een cruciaal aspect van de schommel. Met de juiste gewicht shift, kunt u stroom te genereren en verhogen de nauwkeurigheid van uw opnamen. Leer je gewicht goed te gebruiken om uw voordeel en het verhogen van zowel de afstand en nauwkeurigheid.

instructies

1 Adres de bal zo je normaal zou en staan, zodat uw gewicht gelijkmatig wordt verdeeld tussen beide voeten.

2 Verschuiven van het gewicht om je achterste voet terwijl u de achterzwaai te voeren. Aan de bovenkant van de rug swing, moet het voelen als 80 procent van je gewicht op de binnenkant van je achterste voet.

3 Verplaats uw gewicht naar de voorste voet als je de downswing te voeren. Bij impact, moet 80 procent van je gewicht op de binnenkant van je leidende voet.

4 Om u te helpen de juiste verschuiving van de achterste voet naar je voorste voet, plaats een lege soda kan ongeveer 1 voet achter de bal en probeer de schommel met een kort ijzer. Het blik zal je dwingen om de bal te slaan vanuit een steilere hoek en draai terug uit de mond naar behoren. Na een paar schommels, bewegen het blik 2 voeten in de voorkant van de bal en de praktijk van het slaan van de bal zonder het raken van het blik. Dit stimuleert je om te staken door de bal, in plaats van op het.

5 Oefen je swing op een helling. Om een ​​groter gevoel voor een juiste gewicht verschuiving te krijgen, oefen je normale swing op een hellend vlak, zowel bergop en bergaf, zodat het gewicht van de zwaartekracht je swing zal helpen. Bijvoorbeeld, op een afdaling, het gewicht van de zwaartekracht zal natuurlijk trek je gewicht naar voren uit je achterste voet naar je voorste voet. Op een stijgende helling, zal de zwaartekracht natuurlijk trek je gewicht terug op je achterste voet. Probeer Schouders parallel aan de helling van het oppervlak voor een goede houding.

Hints

  • Niet het gewicht in één keer over te dragen. Tijdens de backswing en downswing, moet het gewicht te bewegen op het ritme van je swing.
  • Houd het gewicht binnen. Als je overdreven verschuiving van het gewicht op de backswing, zal het voelen alsof het aan de buitenkant van je voet. Bewust houden van het gewicht geladen naar de binnenkant om over-swingende voorkomen.