Hoe gebruik je een Elliptical naar Tone Dijen

Miljoenen mensen raken sportscholen in heel de Verenigde Staten elk jaar om hun lichaam toon. Een belangrijk punt van zorg voor veel mensen is hun dijen. Afgezwakt dijen worden gezien als een teken van een gezond en gespierd lichaam door betrokken lichaamsbeeld met individuen. U kunt een elliptische gebruiken om uw dijen toon zonder toevoeging van een aanzienlijke hoeveelheid van de spier.

instructies

1 Afwenden rugpijn en overmatige spier-accumulatie door het gebruik van lage weerstand niveaus op de elliptische. Je moet beginnen uw elliptische sessies op de laagste weerstand tegen het mogelijk om je benen te verlichten in de eigenaardigheden van deze machine.

2 Vermijd een smalle focus op je quadriceps en hamstrings door het houden van de elliptische helling niveau laag. De ramp niveau moet fluctueren door slechts zeer kleine hoeveelheden om je aandacht op het werken je dijen door middel van high-speed draaiende te houden.

3 Duw je dijspieren om hun grenzen door het uitvoeren van in korte uitbarstingen met hoge snelheid op een elliptische. Instelling van een doel van de 20- tot 30-seconde die optellen tot 10 tot 12 minuten per sessie en ren zo snel mogelijk te helpen de uitoefening van uw dijen.

4 Balans van uw gebruik van vooruit en achteruit draaien op een elliptische om je dijen toon. Een gelijke hoeveelheid tijd in beide richtingen helpt u vorm je quadriceps, bilspieren en hamstrings voor een betere definitie dij.

5 Gebruik maken van hetzelfde programma op uw elliptische machine elke keer dat u uit te werken voor een consistente oefening op je dijen. Voorgeprogrammeerde programma's op een elliptische zijn ontworpen voor specifieke spiergroepen die regelmatig gebruik van hetzelfde programma die nodig zijn voor afgezwakt dijen maakt.

6 Blijf binnen de aanbevolen hartslag tijdens uw elliptische training tot cardiovasculaire en gespierd gezondheid in evenwicht te brengen. Hartfrequenties dat deze aanbevelingen overschrijden kan duizeligheid en pijn die korte zal snijden uw poging om je dijen toon veroorzaken.

7 Beweeg je armen in een gestaag tempo, terwijl u een elliptische gebruiken om uw dijen toon. Overmatige beweging van je armen kan je heupen draaien, waardoor onnodige druk op je hamstrings en dijen.

Hints

  • Geef je dijen een pauze van elliptische training met een juiste hoeveelheid van rust. Uw workout routine zou een dag voorzien van off voor elke dag op de elliptische om de spieren een kans om te rusten te geven. U kunt deze dag gebruiken uit om te werken aan flexibiliteit, bovenlichaam kracht en toning andere spiergroepen.
  • Oefen een goede houding weg van uw elliptische voordat u begint te oefenen. Plaats je rug tegen een muur met je handen uitgebreid tot spier-geheugen te ontwikkelen voor uw toning oefeningen.