Hoe gebruik Evening Primrose voor onvruchtbaarheid

Hoe gebruik Evening Primrose voor onvruchtbaarheid

Teunisbloemolie supplementen bevatten vitamine E, linolzuur en gamma-linoleenzuur. Het Nationaal Centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde merkt op dat teunisbloemolie kan helpen bij het verbeteren van de vruchtbaarheid bij vrouwen met specifieke problemen met betrekking tot de kwaliteit van hun baarmoederhalsslijm. Deze kruiden voedingsstof wordt ook gebruikt voor andere aandoeningen van de gezondheid van vrouwen, zoals pijn in de borst tijdens de menstruatie, premenstrueel syndroom, of PMS en menopauzale symptoms.Taking teunisbloem voor onvruchtbaarheid problemen moeten worden gedaan door hetzij na een ovulatie kalender of ovulatie berekeningen. Dit dient te gebeuren onder begeleiding van een zorgverlener.

Stap 1

Raadpleeg een zorgverlener over de beste soorten teunisbloem supplementen te gebruiken. Aankoop teunisbloemolie capsules van een specialist health food winkel of drogisterij.

Stap 2

Gebruik een kalender en thermometer om te berekenen wanneer dag 1 van uw menstruatie cyclus begint en wanneer de eisprong plaatsvindt op ongeveer dag 14 van je cyclus. Neem teunisbloemolie capsules slechts vanaf dag 1 tot en met de dag dat de eisprong plaatsvindt.

Stap 3

Neem tussen 1500mg tot 3000mg van teunisbloemolie elke dag tot de eisprong plaatsvindt. Slik de capsule in zijn geheel met een glas water. Gebruik dit supplement na de ovulatie niet tijdens de luteale fase als teunisbloemolie kan samentrekkingen van de baarmoeder veroorzaken waardoor het moeilijk voor de bevruchte eicel te implanteren in de baarmoeder. Gedurende deze tijd, kan teunisbloemolie worden vervangen door omega-3 visolie-supplementen voor de algehele gezondheid.

waarschuwingen

  • Milde bijwerkingen van teunisbloem bij sommige vrouwen zijn hoofdpijn en gastro-intestinale klachten. Teunisbloemolie kan leiden tot een toename van bloedingen bij patiĆ«nten met bloedziekten of die het nemen van bloedverdunnende medicijnen. Het kan ook interactie met geneesmiddelen zoals anti-psychotische en anti-epileptica. Gebruik dit supplement niet nemen zonder overleg eerst met uw arts.

Tips

  • Onvruchtbaarheid bij vrouwen heeft vele oorzaken; raadpleeg een arts of vruchtbaarheidsspecialist over teunisbloemolie voor het verbeteren van uw kans op het concipiĆ«ren van een baby.

Wat je nodig hebt

  • Teunisbloemolie capsules
  • Glas
  • Water
  • ovulatie Kalender