Hoe gebruik aambeienzalf voor roodheid in het gezicht


De gemiddelde aambei crème bevat een samentrekkende die handig op het gezicht omstandigheden kunnen zijn. Een samentrekkende, zoals toverhazelaar, vernauwt het lichaam weefsel en vermindert de ontsteking. De werking van de samentrekkende moet zwelling, waardoor het gebied minder zichtbaar. Er is geen wetenschappelijke ondersteuning voor het gebruik van aambeienzalf roodheid in het gezicht te verminderen, maar de Canadese verschillende Bereiding H Bio-Dyne, slaan hun product voor gebruik op het gezicht. Bio-Dyne functioneert als een vasoconstrictor, om bloedvaten te scherpen en roodheid te verminderen, meldt Elle.com. Als je rode vlekken veroorzaakt door vlekken, het aanbrengen van een aambei crème sparely naar het gebied kan helpen.

Stap 1

Was je gezicht met een mild reinigingsmiddel en warm water. Dep de regio met een schone, droge handdoek.

Stap 2

Breng een kleine hoeveelheid van de aambei crème om een ​​wattenstaafje of het topje van je vinger. Zo min van het product mogelijk.

Stap 3

Dep de crème op het rode gebied en laat het zitten. Overdag, kunt u wensen om de crème wrijven in de huid te ontbinden. Gebruik uw vingertop om het gebied te masseren tot de crème verdwijnt.

stap 4

Was uw handen grondig om eventuele bacteriën uit de rode zone en een crème die kunnen worden op je handen te verwijderen. Dit is vooral belangrijk als u de behandeling van acne of een besmet gebied.

waarschuwingen

  • Aambei crème kan alleen effectief op de voorwaarden met zwelling, zoals acne. De crème zal vermindert de ontsteking. Sta niet toe dat de crème in je ogen te krijgen. Als dit gebeurt, Spoel de ogen onmiddellijk met water en medische hulp zoeken.

Tips

  • CNN Health meldt het grootschalige gebruik van een aambei crème kan zelfs roodheid te verhogen door het veroorzaken van een uitslag, dus als u dit product van toepassing zijn op je gezicht, niet gebruiken voor meer dan een week.
  • Een studie gepubliceerd in het Journal of Burn Care & amp; Revalidatie testte een extract van Bio-Dyne, live gistcel derivaat (LYCD), bij muizen. Na 24 dagen LYCD-ontvangst muizen bereikt 100 procent van wonden.

Wat je nodig hebt

  • Warm water
  • Cleanser
  • washandje
  • droge handdoek
  • aambeienzalf
  • Wattenstaafje