Hoe Gas behandelen in een Baby

Behandel gas in een baby en snel stoppen met huilen en onrust die begint na voedingen. Zuigeling gas komt vaak voor, en verschillende factoren zoals slikken luchtovermaat en bepaalde voedingsmiddelen kan brengen gas. Maar gelukkig, er zijn manieren om gas te verlichten bij een zuigeling.

instructies

1 Vergeet niet om uw baby burp. Na het voeden, plaatst u uw baby in uw schoot, of rechtop te houden hem en dep zijn rug. Ga door tot hij boert.

2 Verwijder fles. Laat je baby in slaap te vallen met of zuigen op een lege fles. Dit veroorzaakt luchtovermaat in de maag, wat kan leiden tot gas.

3 Wijzig zijn formule. Sommige baby's hebben moeite verteren formule of moedermelk. Als je baby raakt opgewonden na voedingen, overweeg dan een ander merk melk, misschien soja. Praat met uw arts.

4 Aanbieding water. Geef uw kind een kleine hoeveelheid water (ongeveer een ounce) te helpen zich te ontdoen van gas en het gemak maagklachten zoals verstopping.

5 massage Langzaam maag. Infant constipatie wordt vaak geassocieerd met gas. Wrijf de maag van uw baby in een cirkelvormige beweging om de darm activiteit te stimuleren en helpen verlichten gas en constipatie.