Hoe Front Roll

Hoe Front Roll


Gymnastiek gaat om een ​​variëteit van basis moves en vaardigheden die worden aangeleerd en vervolgens gebouwd op als studenten vooruitgang. Beginner moves zoals de voorwaartse rol worden gebruikt als een inleidende vaardigheid als een middel om studenten te leren hoe ze hun bewegingen te controleren. Het breken van een voorwaartse rol in specifieke bewegingen helpt de student een beter inzicht in de basisprincipes van het uitvoeren van de rol correct.

instructies

1 Leg een tumbling mat op de grond in een open gebied dat vrij is van voorwerpen die letsel kunnen veroorzaken.

2 Squat op de mat met uw voeten iets van elkaar gescheiden. Plaats uw borst en kin tegen je knieën.

3 Hef jezelf op je tenen. Houd je hoofd naar beneden verscholen en je lichaam in een strakke bal. Doe je armen in het bijzijn van je als je naar voren rollen. Als u zich verplaatst, plaats je handen op de grond ongeveer op schouderbreedte uit elkaar en iets voor u. Gebruik je armen te helpen ondersteunen uw lichaam en begeleiden de rol. Als je niet je handen te gebruiken, kunt u rollen naar de ene of de andere. Het doel is om te rollen in een rechte lijn.

4 Gebruik momentum om je voort te zetten. Houd je hoofd verscholen in strak en je kin naar beneden, zodat de toppen van je schouders contact op met de mat eerste. Je hoofd moet niet contact met de mat te maken.

5 Rol naar voren en breng je voeten weer op de grond om de voorwaartse rol te voltooien. Spring naar voren met een goed momentum van je voeten, onderbenen en armen om een ​​voorwaartse rol en land op je voeten met succes te voltooien.

Hints

  • Plaats een spotter naast je om te helpen uw kin en hoofd naar beneden. De spotter kan ook helpen met de plaatsing van uw handen. De spotter moet helpen om uw roll recht en u helpen om de rol te voltooien, de landing op je voeten, waardoor overmatige druk op je schouders en eventuele schade aan je schouder, nek of rug wordt voorkomen.