Hoe Flip bij de Pool Edge tijdens het zwemmen

Hoe Flip bij de Pool Edge tijdens het zwemmen


Of u zwemmen voor oefening of in concurrentie, niets geeft uw bekwaamheid als een vlot uitgevoerde kick beurt. Wanneer u de kick turn, (ook wel de flip turn) onder de knie, zult u de hoeveelheid tijd die je nodig hebt om om te keren te verminderen en je zal de hoeveelheid tijd die besteed daadwerkelijk zwemmen maximaliseren. Net als elke fysieke vaardigheden, kun je leren en beheersen van de turn kick door herhaling van een paar eenvoudige stappen.

instructies

Eerste Voorbereiding: Somersault

1 Stand in de borst-diep water, met je handen aan uw zijde.

2 Zet een voorwaartse salto, waardoor je romp naar beneden en je armen omhoog. Stop je benen dicht bij je borst. Probeer niet te overmatig gebruik je armen.

3 Blaas door je neus tijdens uw salto te voorkomen dat er water uit het invoeren van uw sinussen.

Tweede Voorbereiding: Mid-Pool Flip

4 Zwem op normale snelheid. Bij afstand van het zwembad rand, terwijl het invullen van een beroerte met één arm, laat de andere arm aan uw zijde.

5 Hoe Flip bij de Pool Edge tijdens het zwemmen

In een goed uitgevoerde flip beurt, zal je uiteindelijk op je rug, gezicht en voeten naar boven.

Dupliceren de salto beweging u ontwikkeld in de vorige stap. Met beide armen aan uw zijde, stop je kin, breng je romp naar beneden en je armen omhoog. Merk op dat je armen beginnen te wijzen in de tegenovergestelde richting van het zwemmen, en zal uiteindelijk wijzen in uw nieuwe richting zwemmen - maar het is dezelfde richting.

6 Blaas door je neus tijdens uw flip. U moet eindigen op je rug met je armen te wijzen in dezelfde richting als je hoofd.

De Flip Turn

7 Zwem op normale snelheid in de richting van het zwembad rand. Op het punt waar je kon rekken en raak de muur met uw slag, breng je hand aan uw kant zodat beide armen langs je lichaam, wijst terug in de tegenovergestelde richting.

8 Breng je romp naar beneden en je armen omhoog. Stop je benen, blazen door je neus en vul je salto. U bevindt zich nu op je rug, worden geconfronteerd met je armen terug naar de andere kant van het zwembad en je benen zijn verscholen in je lichaam met je voeten omhoog gericht.

9 Plaats uw voeten op het zwembad muur, tenen omhoog. Je knieën moeten maken van een hoek van 90 graden.

10 Duwen, schoppen van een paar slagen op je rug, dan verder te schoppen tijdens het draaien aan uw kant en vervolgens naar uw maag.

11 Begin je arm slag als je rouleren naar je maag, te beginnen met de arm op de onderkant.