Hoe Fix sterk geurende Hand Lotion

Hoe Fix sterk geurende Hand Lotion

Sommige de hand lotions en gezichtscrèmes die heerlijke geur in de winkel zijn sterker dan verwacht wanneer u ze mee naar huis krijgt. Je kan een sterke geur te verminderen door verdunning met andere producten met behoud van de voordelen van het oorspronkelijke product. Als de geur is niet je favoriete, kunt u ook hergebruiken uw lotion in plaats van te verdunnen of te verspillen.

Voeg Ongeparfumeerde Lotion

Als u van de algemene geur en het gevoel van uw nieuwe lotion, maar het is gewoon te overweldigend voor uw smaak, de eenvoudigste oplossing is om te mengen in sommige ongeparfumeerde lotion. Meng gelijke delen van de geparfumeerde en ongeparfumeerde lotions in een maatbeker of kom. Voeg meer van de ongeparfumeerde of geurende lotion totdat u een niveau van geur die past bij uw smaak te bereiken. Heeft u een lege container, zoals van de originele product, in het klaar om uw afgewerkte mengsel te houden.

Handhaaf voordelen van uw Lotion

Elke lotion wordt geleverd met specifieke voordelen, zoals hydratatie, bescherming tegen de zon of de huid kalmeren. Bij het mengen in een ongeparfumeerde product dient met zorg een soortgelijke formule als die van uw geparfumeerd product te vinden, van hetzelfde merk en product lijn indien mogelijk. Niet, bijvoorbeeld, voeg een vlakte, ongeparfumeerde moisturizer een geurende sunblock, of je zal de belangrijke bescherming geboden door de sunblock te verdunnen.

Reinig je reukzin

Bij verdunning je geur, kan olfactorische moeheid of een onvermogen om de sterkte of kwaliteit van de geur goed te kunnen beoordelen ervaren. Neem even de tijd om de kamer te verlaten, of zelfs ruiken wat koffie, zoals de pro's het doen, om uw olfactorische palet reinigen. Wanneer u terugkeert naar uw mix, probeer dan een schar op je hand en laat het te mengen met uw eigen geur voordat u wijzigingen aanbrengt of rebottling.

Hergebruiken Uw Lotion

In plaats van het mengen van uw lotion zijn sterke geur te beperken, overwegen hergebruiken het. Vochtinbrengende lotion kan worden gebruikt in plaats van scheercrème en afgespoeld, waardoor een lichtere geur dan de volledige sterkte lotion. Gewoon een schar van lotion kan ook worden gladgestreken haar te temmen statische en kroezen of worden gebruikt als verzachtend middel voor producten van leer. Ten slotte kunt u de hydraterende effecten van uw sterke lotion te krijgen zonder te ruiken door het dragen van werkhandschoenen. Je handen glad en blister-vrij na het voltooien van de tuin taken en andere werkzaamheden rond het huis te blijven.