Hoe Fix Over-Verwerkte Hair and Hair Breuk

Hoe Fix Over-Verwerkte Hair and Hair Breuk

Overmatig gebruik van chemische behandelingen resulteert vaak in overdreven behandeld haar en haar breuk. Chemische haarbehandelingen, ontworpen te tillen en dringen de beschermende buitenste laag van het haar om haar vorm of kleur, beginnen af ​​te breken de integriteit van het haar structuur als zij herhaaldelijk worden gelaten te lang of gebruikt. Terwijl de beste manier van handelen is om schade in de eerste plaats te vermijden, kunnen maatregelen worden genomen om zoveel mogelijk te beperken en te herstellen schade na het zich voordoet. Haar verzwakt tot het punt van breuk vereist een snelle en ernstige ingreep.

Stap 1

Kam door droog haar met een grove kam te ontwarren. Identificeer broos, droge secties waar de schade is op zijn slechtst. Bepalen hoeveel haar is niet meer te repareren door licht hieraan te trekken individuele haarlokken. Als haar rafelt of snaps onder minimale druk, het moet worden verwijderd. Gebruik een schaar om je haar knippen boven de meest ernstige schade of een bezoek aan uw stylist voor een nieuwe snit.

Stap 2

Bevochtig je haar en breng een ruime hoeveelheid van een leave-in conditioner. Kam door je haar om klitten te verwijderen. Breng een diepe conditioning behandeling met eiwit aan uw haar en werk het door aan de uiteinden. Bedek je haar met een plastic kapje en wacht 15 tot 20 minuten voor het spoelen. Herhaal dit eiwit-conditioning behandeling een keer per week.

Stap 3

Breng een herstellende leave-in behandeling om vers shampooed en handdoekdroog haar na elke shampoo. Kam door je haar om klitten te verwijderen en te distribueren product. Solliciteer extra styling producten en stijl als gewenst.

waarschuwingen

 • Do verzwakt haar niet plaatsen onder onnodige stress. Vermijd alle chemische behandelingen en omgaan met uw haar met zorg. Vermijd stijlen die spanning te plaatsen op het haar, zoals vlechten, paardestaarten en updos.

Tips

 • Bij het kiezen van conditioners te gebruiken als behandelingen en leave-in producten, kijk voor producten die eiwit bevatten. Ook op zoek naar beschrijvingen en productnamen die woorden zoals herstellende, versterking, healing of schadeherstel bevatten.
 • Als je haar moeilijk door te kammen als het nat is, laat het dan aan de lucht drogen voordat ontwarren. Stop het gebruik van thermische styling tools indien mogelijk. Zo niet, zet de temperatuur op de laagste stand die het werk zal gedaan te krijgen.
 • Gebruik een zijden serum aan glans toe te voegen aan dof, beschadigd haar. -Color verbeterde shampoos herleven verbleekte kleuren en glans toe te voegen ook.
 • Het kan weken van de behandeling te nemen om je haar te herstellen. Wees geduldig, en de behandeling voort te zetten totdat u vertrouwd bent met het resultaat. Maak je geen zorgen over overconditionering. Wekelijkse conditioning behandelingen zijn goed voor je haar, ongeacht de conditie.

Wat je nodig hebt

 • Grove kam
 • Schaar
 • Spuitfles
 • Leave-in conditioner
 • Plastic dop
 • Eiwit voorbereidende behandeling
 • Herstellende leave-in behandeling