Hoe Fix naar voren schuift tijdens het opnemen met AR Stock

Hoe Fix naar voren schuift tijdens het opnemen met AR Stock


De AR variant van geweren is gebaseerd op de militaire M-4 geweer, dat werd geïntroduceerd tijdens de oorlog in Vietnam. Dit geweer werkt op een gasinstallatie die cycli na elk schot. Bij het fotograferen met een standaard AR voorraad, kan de terugslag het geweer terug te duwen en je wang naar voren, waardoor voor ongemakkelijke follow-up shots. Het is mogelijk om een ​​wang riser installeren op de voorraad van de meeste standaard telescopische geweer voorraden te helpen stabiliseren de schietpartij platform en te voorkomen dat je wang uit te glijden.

instructies

1 Trek de laden greep op het geweer naar de kamer van elke munitie te wissen. Zorg ervoor dat het geweer vrij is van munitie voordat u verder gaat.

2 Verleng de AR voorraad zo ver mogelijk naar achteren door het indrukken van de correctie niveau aan de binnenkant van de voorraad.

3 Plaats de wang riser over de bovenkant van de voorraad, zorg ervoor dat het vlakke gedeelte van de wang rust wordt geconfronteerd met uw opnamen kant. Als je rechtshandig, bijvoorbeeld, zorg ervoor dat het vlakke gedeelte wordt geconfronteerd met de linkerzijde van de voorraad.

4 Druk de riser totdat deze vastklikt. Trek heen en weer op de riser om ervoor te zorgen dat het stevig op zijn plaats. Sommige modellen van wang risers vereisen het gebruik van twee stelschroeven aan de stijgleiding te beveiligen. In dat geval plaatst u de riser over de voorraad, druk naar beneden totdat deze vastklikt en zet de schroeven aan de onderkant van de riser met een inbussleutel of een schroevendraaier als dat nodig is.

Hints

  • Werk nooit aan een geladen geweer.