Hoe figuur netto koolhydraten op Atkins-dieet

Het Atkins dieet is gebaseerd op het verminderen van de consumptie van koolhydraten die een belangrijke invloed op de bloedsuikerspiegel hebben, zoals suiker, witte bloem en gehydrogeneerde oliën. Hoewel het Atkins-dieet als een low-carb dieet wordt verwezen, is de truc om met succes volgt het is om de "goede" koolhydraten te onderscheiden van de 'slecht'. Om dit te doen, lijners rekenen netto koolhydraten.

instructies

1 Kijk naar de informatie op het voedsel label. Kennis te nemen van de totale gram koolhydraten per portie in de geselecteerde voedsel.

2 Kijk voor de totale gram vezels per portie in de geselecteerde voedsel.

3 Trek het aantal gram vezel per portie van het totaal gram koolhydraten per portie. Het resulterende aantal gram is gelijk aan de netto koolhydraten per portie.

Hints

  • Netto carburatoren voor verse groenten en fruit, of andere voedingsmiddelen die geen voedingswaarde labels hebben, gebruik maken van een koolhydraat gram teller, zoals de een op de Atkins website achterhalen. Andere websites die voedingswaarde-informatie te verstrekken over vers voedsel kan ook koolhydraten en vezels waarden.