Hoe Epsom Salt Works

Hoe Epsom Salt Works

Epsom zout is de overachiever van de minerale wereld. De van nature voorkomende mineraal kristallen helpen genezen pijn, het verbeteren van de spijsvertering, te verdrijven toxines, stress en problemen met de bloedsomloop te voorkomen. Gewoon weken in een warm bad met Epsom zout zorgt ervoor dat uw huid om de mineralen op te nemen.

Beschrijving

Epsom zout wordt samengesteld uit magnesium en sulfaat, zegt de Epsom Salt Raad. De mineraalkristallen natuur voorkomen. Het lichaam heeft magnesium om enzymen te reguleren en om de spieren en elektrische zenuwprikkels beheersen. Cellen vereisen magnesium voor energie. Sulfaten zijn belangrijk bij het vormen van eiwitten in de hersenen, gewrichten en darmwand.

voordelen

Epsom zout heeft een veelheid aan toepassingen. Epsom zoutbaden stress en spierpijn en krampen, merkt Zouthoudend. De mineralen verminderen ontstekingen en verbeteren zenuw- en spierfunctie, en vertering en steun opname van voedingsstoffen te verbeteren. Baden met de mineralen mogen circulatie te verbeteren en het risico van verharding van de slagaders en hartaanvallen. intern genomen, Epsom zout verlicht constipatie. Sulfaten verbeteren van de spijsvertering en helpt het lichaam ontdoen van giftige stoffen en zware metalen. De Epsom Salt Raad voegt eraan toe dat een aantal ouders van kinderen met autisme gebruiken Epsom zoutbaden om hun kinderen te kalmeren voor het slapen gaan om te slapen te verbeteren.

Actie

Epsom zout werkt op verschillende manieren voordelen opleveren. Stress put magnesium en verhoogt adrenaline niveaus, zegt Zouthoudend. Bitterzout vervangen magnesium, die de productie van serotonine, een gemoedstoestand chemische stof in de hersenen stimuleert. Serotonine bevordert gevoelens van welzijn en kalmte. Magnesium regelt de balans elektrolyt in het lichaam herstellen goede zenuw- en spierfunctie. Het lichaam nodig heeft magnesium aan calcium, een primaire geleider van elektrische impulsen gebruiken. Een Epsom zout bad trekt gifstoffen uit het lichaam, zegt Zouthoudend.

voedingsbronnen

Magnesium en sulfaten worden gemakkelijk geabsorbeerd door de huid, zegt de Epsom Salt Raad. Magnesium kan worden verkregen via de voeding, maar veel factoren, zoals bepaalde voedingsmiddelen, medicijnen of afzonderlijke maagzuur, kan magnesium opname blokkeren. Sulfaten zijn grotendeels onbereikbaar via de voeding.

Gebruiken

Baden in Epsom zouten drie keer per week, adviseert Zouthoudend. Voeg een kopje Epsom zout aan badwater warm en geniet gedurende ten minste 12 minuten. Geen zeep, die kunnen interfereren met de werking van de zouten. Om maximaal profijt te rusten voor twee uur na je bad. Voor een rustgevende voet weken, voeg een half kopje Epsom zouten om een ​​bakje warm water. Soak voeten gedurende 20 minuten. Epsom zout kan worden opgevat als een laxeermiddel, maar contact op met uw zorgverzekeraar voor gebruik.