Hoe een kruidenmiddel voor Bronchitis maken

Hoe een kruidenmiddel voor Bronchitis maken


Bronchitis veroorzaakt door de ontsteking van de slijmvliezen die de binnenkant van de luchtwegen. Meestal gepaard met koorts en een sterke hoest, bronchitis wordt vaak behandeld met behulp van dure medicijnen met ongewenste neveneffecten. Natuurlijke geneeskunde en geneeskrachtige kruiden kan ook thuis gebruikt worden voor een effectieve behandeling voor bronchitis.

instructies

1 Neem kurkuma poeder, een affectieve natuurlijke huis remedie voor bronchitis en de symptomen ervan. Voeg de helft van 1/2 theelepel. van kurkuma poeder aan 1/2 glas melk en drink twee of drie keer per dag op een lege maag.

2 Wrap 1/2 theelepel. gemberpoeder, 1/2 theelepel. peper en 1/2 theelepel. kruidnagel poeder in een klein stukje van de kaasdoek te beveiligen strak met een knoop. Kook 2 kopjes water en haal van het vuur, het toevoegen van de kaasdoek met kruiden en waardoor het steil voor vijf minuten. Drink dit natuurlijke genezing thee drie keer per dag om koorts te verminderen en te kalmeren een hoest. Voeg een lepel honing te zoeten indien gewenst.

3 Neem 1 theelepel. sap uit een rauwe ui elke ochtend om te helpen verdrijven en te voorkomen dat de productie van slijm en slijm.

4 Breng een warm kompres gemaakt van lijnzaad tot de borst en de rug om te helpen kalmeren een hoesten en slijm te verdrijven natuurlijk helpen te behandelen en verlichten van de symptomen van bronchitis. Kook een kopje lijnzaad in 4 kopjes water tot vochtig en zacht. Geniet in een handdoek in het hete water en bedek de borst en rug, te herhalen als nodig is.

5 Bereid een warm stoombad met eucalyptus olie 's nachts voor het slapen gaan om het lichaam te ontspannen en kalmeren' s nachts hoest. trek gewoon een bad zo heet als je kunt staan ​​en voeg 20 druppels eucalyptus olie. Houd het natuurlijke genezingsproces dampen in het bad door het sluiten van de douche gordijnen. Geniet zo lang als gewenst.