Hoe een Golf Swing Works

Hoe een Golf Swing Works

Basics

Een golf swing is een van de meest perfecte voorbeelden van de fysica in de sport. Het is een veelzijdige operatie die torsie, rotatie en hoeksnelheid belicht. De basis swing bestaat uit het brengen van de club achter je hoofd en swingende het naar beneden om de golfbal te slaan. Zodra de bal wordt geraakt, de bal gaat door totdat de golfclub zit bovenop de andere schouder dan start op. Deze beweging vormt de basis beweging van elke golfswing.

De sleutel is de snelheid van de golfclub hoofd als het raakt uw golfbal. Hoe sneller de club het hoofd is swingend, des te meer kinetische energie zal overdragen aan de bal. Deze kinetische energie is wat de oorzaak van de bal om vooruit te komen. Een professionele golfer zal de bal met een snelheid van 100 à 125 mijl per uur. Er zijn zes fundamenten van een goede golfswing: grip, houding, pivot, hand / arm relatie, uitlijning en uw "geestelijke" spel.

greep

Grip verwijst naar hoe je fysiek de club te houden. Je handen moet zijn tegenover elkaar met je handpalmen naar elkaar. Houd de club met je vingers en niet je handpalmen. Als je grip te los of te strak, zal de club gezicht naar links of naar rechts, waardoor een haak of slice.

Houding

Houding is hoe je de aanpak van de bal. De schommel zelf is afhankelijk van je houding, dus als u dit niet correct te krijgen, zal de rest van je swing niet correct. Uw voeten moeten schouder-wigth uit elkaar met een minimale knie flex zijn. Buig in de taille en houd je rug recht met je armen direct opknoping onder je schouders.

spil

Pivot is hoe je je lichaam te zetten tijdens de swing. Een goede pivot zal elke spier in je lichaam te betrekken en zal plaatsvinden in minder dan 2 seconden. Het beste is een scharnier basisgewicht van de ene kant naar de andere. U gebruikt dit gewicht verschuiving naar de bal naar voren te duwen.

Handen en armen

De handen en de armen zijn wat de overdracht van de macht van het lichaam naar golfclub, dus is het belangrijk dat ze goed werken. De armen mogen niet te los of te stijf zijn. Losse armen zal het prieel van het lichaam te absorberen en stijve armen zal de energie te houden van het bereiken van de club. Als je armen niet correct geplaatst zijn, kan dit eigenlijk vertragen uw club.

opstelling

Zodra je de eerste vier delen van een schommel onder de knie hebt, kun je werken aan je karakter. Dit is hoe je fysiek line-up om de bal. Zorg ervoor dat u zich richten op de bal en je voeten en schouders parallel aan de bal. Zorg ervoor dat uw club gezicht blijft open, die zal helpen om de bal recht.

Mental Game

Veel mensen zeggen dat golf is "mentale spel." Een groot deel van het spel is in je geest. Als je swing, proberen te houden van elk deel van je swing te houden. Houd je energie gericht op de taak bij de hand. Uiteindelijk zal je dit moeten doen zonder na te denken over het.