Hoe een Airsoft Pistol Paint

Airsoft pistolen worden gebruikt in airsoft veldslagen en toernooien als een pistool om grotere geweren of een primair wapen voor pistoleers. Deze replica brand plastic pellets in plaats van scherpe munitie tegen tegenstanders tijdens een gesimuleerde gevecht. Pistols zijn uitstekend aanbod dicht wapens en kan dienen als een fallback wanneer krachtigere wapens wordt geladen of anderszins niet beschikbaar. Het aanpassen van een airsoft pistool met een nieuwe verfbeurt is een uitstekende manier om persoonlijke creativiteit en artistieke vaardigheden te laten zien.

instructies

1 Beslissen over de kleur en stijl van verf die u wilt gebruiken. In tegenstelling tot andere wapens, een pistool is het onwaarschijnlijk dat weg te geven uw positie en kan in iedere gewenste stijl worden geschilderd. Commandos kan een plat zwart of camouflage verf verkiezen, terwijl anderen een chromen of zilverkleurige afwerking zou willen.

2 Steek de loop en indien het geweer één, de gasfles slot met watten. Verf die loopt in deze zullen de afdichtingen en warp schoten van het vat te ruïneren.

3 Bedek de bout, tip vat en alle onderdelen die u niet wenst te worden geschilderd met plakband. Vergeet niet om opnieuw toe te passen olie aan de bewegende delen van de verf werk is voltooid.

4 Sta het pistool door het indrukken van een prikker in de krant bedekt land. Druk vervolgens op de spies in het vat, inbedding in de katoen. Houten spiesjes is onwaarschijnlijk dat het vat te krabben, maar zorg niet om hen te laten wrijven binnen.

5 Spuit het pistool in zelfs verfstreken. Afwisselende kleuren voor camouflage en bouw je verf op het pistool met meerdere lagen. Veel licht jassen zijn veel beter dan een zware jas want het zal er beter uitzien en langer meegaan op deze manier.

6 Laat het pistool om te drogen en meerdere lagen toe te passen zoals gewenst. Raak de verf niet overdrijven; alleen van toepassing genoeg om gelijkmatig de vacht van de oppervlakte. Te veel jassen of te dik verf zal veroorzaken schilferen wanneer het geweer wordt afgevuurd.

Hints

  • verf nooit het uiteinde vat. Het moet altijd oranje zijn om een ​​airsoft pistool te onderscheiden van een dodelijk wapen. Politie en andere wetshandhavers zal een wapen te behandelen zonder dat dit oranje tip als een live en geladen pistool.