Hoe een Air Rifle vernieuwen

Hoe een Air Rifle vernieuwen


Air geweren moeten correct worden geladen voor de nauwkeurigheid, de veiligheid en om schade te voorkomen. Een veerbelaste zuiger mechanisme bevoegdheden van de lucht geweer. Het mechanisme perslucht die wordt vrijgegeven door de trekker hetzij 0,22 of 0,177 maat pellets voortbewegen, afhankelijk van de grootte van de boring door de loop geweer. interne veer het geweer van spant door een lul-handgreep of op een break-vat geweer, het vat zelf ontsluit naar beneden en terug op dezelfde manier dat een haan-handle doet trekken.

instructies

1 Zet de veiligheid van de luchtbuks op met de betreffende knop of op te vangen. Laat de veiligheid op tijdens het herladen.

2 Pak de het geweer achter de trigger bewaker met je dominante hand en greep het geweer stevig tussen je onderarm en je lichaam. Richt het vat enigszins naar beneden en in een veilige richting.

3 Ontgrendelen van de spannen-handgreep of cilinder uit het mechanisme dat houdt het op zijn plaats (duwen op hun front-end meestal releases hen) en trek hem naar beneden, dan terug tot deze vastklikt. Cock-handgrepen zijn niet noodzakelijkerwijs zich onder het vat, maar terug te trekken op dezelfde manier. Wanneer de handgreep of vat klikken en verslapt, de lucht volledig comprimeert in de zuiger.

4 Handhaaf voldoende druk op de handgreep of vat om volledig terug te trekken, maar niet buitensporig geweld gebruikt of sleutel terug verder dan nodig is. Zorg ervoor dat niet te laten gaan van de handgreep of vat voordat het klikt, omdat het weer gevaarlijk kan zwaaien onder de druk van de veer.

5 Snap een spannen-handgreep terug in zijn oorspronkelijke positie waar deze vastklikt. Laat een gebroken vat open tot u een pellet hebt geladen.

6 Schuif open de perskamer op een haan behandeld geweer en plaats een pellet in de stuitligging. Het sluitstuk is het tapse ingang van de pellet-sized opening aan de voorzijde van de kamer. Sluit de tank zodra het geweer is geladen. Op een break-vat geweer, het staartstuk is te zien aan de achterzijde van het vat. Plaats een pellet en snap het vat terug in zijn normale positie.

Hints

  • Sommige break-vat geweren hebben een ondiepe stuitligging die kan leiden pellet rokken te buigen wanneer het vat wordt verplaatst. Het kan ook pellets eerder geladen onder een hoek maken. Dit heeft gevolgen voor de nauwkeurigheid vuren en gebogen pellets kunnen ook het geweer beschadigen. Gebruik of een speciaal pellet zitplaatsen of balpen de pellet verder te duwen in het gat, zodat de bodem van het rok gelijk ligt met de bovenkant van het staartstuk.
  • Luchtbuks wetten verschillen van staat tot staat dus, voor begeleiding, contact op met uw staat of lokale wetshandhavingsinstanties.
  • veronderstellen altijd lucht geweren worden geladen, zelfs als u iets anders te denken. Draag oogbescherming bij het fotograferen en houdt het geweer de veiligheidspal op totdat je gaat schieten bent. Richt nooit een geweer op iemand of kijk naar beneden het vat of handen te zetten over de snuit. Heb een geweer gespannen geen reactie wanneer het niet gebruikt omdat de interne veer beschadigen. Plaats een pellet en schiet het veilig om het geweer te ontladen - afvoeren zonder pellet kan de binnenkant van het vat beschadigen. Controleer en regelmatig schoon je geweer.