Hoe een Air Rifle Scope aanpassen

Hoe een Air Rifle Scope aanpassen


Een telescopische zicht of scope op een luchtbuks kan sterk verbeteren van de nauwkeurigheid en consistentie door het uitvergroten van de doelgroep en het toestaan ​​van de schutter om het vizier gewoon plaats over de doelstelling om het geweer te richten. Juiste zicht aanpassing is de sleutel tot het bereiken van de hoogste graad van nauwkeurigheid, en eenmaal goed is ingesteld het geweer zal geldt voor vele opnamen seizoenen blijven. Hoewel het aanpassen of waarneming in het toepassingsgebied is niet inherent moeilijk, vereist het aanzienlijke voorbereiding en geduld.

instructies

1 Kies een dag met weinig of geen wind naar een outdoor schietbaan aan te passen en het zicht in het toepassingsgebied van de lucht geweer te bezoeken. Bij gebruik van een bereik binnenshuis, zal wind niet een factor zijn.

2 Het opzetten van een doel op een afstand comfortabel voor het niveau van de schutter. Bijvoorbeeld, als je gewend bent om te schieten op doelen rond 25 yards, kiezen die afstand om de omvang aan te passen. Hang het doel zorgvuldig, zodat de rasterlijnen op het doel of de randen van het papier verticaal en horizontaal zijn uitgelijnd, niet in een hoek.

3 Vuur een groepering in het midden van het doel. Als het bereik veilig te schieten, vuur een groep van 04:57 pellets op het doel. Richt dradenkruis of crosshairs de omvang bij het midden van het doel elke keer, en negeren waar de pellets zijn opvallend, terwijl het schieten van de groep.

4 Zoek het gemiddelde middelpunt van de groepering. Kijk voor waar de meeste rondes lijken te hebben geslagen, zonder rekening te houden enkel schot die sterk verschilde van de anderen.

5 Uitladen het geweer, het rusten op de bank rust en richt opnieuw in het midden van het doel. Stel het geweer in de zakken zodat deze in plaats gericht op het doel van middellijn zonder dat iemand vasthoudt blijft. Een assistent kan nuttig zijn om het geweer stil te houden zijn.

6 Pas de scope windvang en elevatie door de turret knoppen op de scope. Gebruik de juiste gereedschap zoals een schroevendraaier of inbussleutel aan de knoppen te passen, indien nodig; anders meeste knoppen kunnen handmatig worden ingesteld. Draai de instelknoppen-verhoging voor verticale en luchtturbulentie voor horizontale dradenkruis tot de omvang lijkt te verplaatsen naar de locatie van het schot groepering.

7 Vuur een samenwerkingsverband op het doel om de aanpassing te controleren. Richt nogmaals op het midden van het doel en vuur evenveel pellets zoals hiervoor; elke treffer zal zeer dicht bij het centrum zijn.

Hints

  • Volg altijd alle veiligheidsvoorschriften range regels en alle veiligheidsrichtlijnen voor uw luchtgeweer.