Hoe een Air Rifle Nauwkeurig schieten

Hoe een Air Rifle Nauwkeurig schieten


Ongeacht het type wapen of vuurwapen gebruikt, de basis van schietkunst blijven hetzelfde. Een stabiele positie moet richten, ademhaling en trekker squeeze worden gehandhaafd, om effectief te schieten. Het leren van deze technieken met behulp van een luchtbuks biedt een groot aantal voordelen. Het lichtere gewicht van de meeste lucht geweren kan een schutter zich meer richten op het oog, de ademhaling en de trigger-technieken. De zachtere terugslag en kleinere geluidsniveau kan de schutter om te leren niet terug te deinzen bij het geluid van een gewone vuurwapen.

instructies

1 Ga uit van een stabiele positie. Een aantal stoffen zorgen voor een stabiel platform voor het fotograferen van een luchtbuks. Buikligging maakt de schutter om het meeste contact met de grond hebben. Bench schietpartij biedt een solide manier van fotograferen. Hoe stabieler en solide de schietpositie, hoe kleiner de kans dat lichaamsbeweging is voor de uitkomst van de opname. Permanent biedt de minst stabiele positie voor het schieten. Het geweer voorraad moet dicht tegen de schouder en de wang stevig rusten op het.

2 Gericht. De aard van de bezienswaardigheden op het geweer dicteren hoe de schutter is gericht. Open blade stijl bezienswaardigheden moet de schutter op het voorblad in de inkeping uit te lijnen op het achterste blad, met het doel rust op de top. Peep stijl bezienswaardigheden vereisen slechts de schutter te richten op rust het doel aan de voorzijde zicht - als het menselijke oog automatisch centra aan de achterzijde spionnetje. Scopes vereisen slechts dat het kruis haar is gericht op het doel.

3 Ademen. Als de schutter ademt de bezienswaardigheden dwalen op het doel. De schutter moet het punt waarop zijn ademhaling natuurlijk pauzeert identificeren en de bezienswaardigheden te stoppen dwalen. Dit is het ideale moment om de luchtgeweer schieten.

4 Trigger squeeze. knijp langzaam de trekker rechtstreeks aan de achterzijde van de lucht geweer. Voor rechtshandige schutters, waardoor de trekker naar links leidt schoten op intensiteit naar links, rechts schoten van het doel geven de trekker wordt getrokken naar rechts. Volgen door op het schot door druk houdt op de trekker rechtstreeks naar achteren, ten minste twee seconden.

5 Praktijk. Beginnen met de het doel staan ​​en doelen op 25 yards. Shot groepen van een inch of kleiner is het doel. Let op waar de schoten te landen en de positie en de trekker squeeze dienovereenkomstig aan te passen. Verplaats het doel staan ​​en doelstellingen naar 50 yards. Streef naar geschoten groepen van twee-inch of kleiner.