Hoe een Acapulco Cliff Diver Word

De klif duikers van Acapulco zijn trekken toeristen sinds 1934. Ze zijn geweldig atleten die duiken van kliffen van meer dan 100 voet hoog in een smalle kloof. Wat is meer verbazingwekkend is dat niet alleen moeten ze duiken uit de rotsen alvorens te dalen tot een duik, maar zij moeten hun duiken precies tijd met de golfslag, zodat ze het diepste water mogelijk te maken.

instructies

1 Praktijk duiken vanaf een hoge boord in een plaatselijke zwembad. Deze kunnen verkrijgbaar bij universiteiten of scholen, de YMCA, of Boy en Girl clubs zijn. Werk aan je vorm tot het is onberispelijk. Je moet in staat zijn om uit te duiken ver genoeg van de rotsen voor het begin van de duik.

2 Verblijf in goede vorm. Uw opleiding moet bestaan ​​uit hardlopen, gewichtheffen, zwemmen, en zelfs die acrobatiek op een trampoline.

3 Eet goed. Volgens één van de klif duikers geïnterviewd door Kevin Sullivan, de duiker vermijdt rood vlees, en onderhoudt een vetarm dieet.

4 Werk aan het duiken vanaf een grotere hoogte. Vind klippen dichtbij u te duiken de praktijk uit. Vind ze door te vragen bij sportieve winkels of online. Geleidelijk verhogen van uw lengte door te duiken van hoger en hogere posities.

5 Duik van kliffen in de oceaan en werken aan uw timing. Klif duikers in Acapulco moeten hun duiken met de branding timen, zodat ze het diepste water op te vangen. Er is heel weinig foutmarge.

6 Reizen naar Acapulco en observeer de cliff divers. Stel veel vragen.

7 Leer om het tij te kijken. De duikers moeten leren wanneer de beste tijd om te duiken. Als ze verkeerd kiest, is het water te ondiep en de duikers riskeren dood.

8 Begin duiken vanaf een van de lagere klippen, en geleidelijk aan werk je weg omhoog naar de hogere. Na verloop van tijd, vindt u een van de klif duikers van Acapulco zijn.