Hoe Duck Dive bij het surfen

Wanneer je peddelen out, zul je moeten leren hoe om te bukken duik, schildpad rol of borgtocht als je naar het breken van golven. Zie gerelateerde eHow: "Paddle Out bij het surfen."

instructies

1 Houd peddelen totdat de golf is ongeveer twee of drie seconden voor u ter voorbereiding van de Eend Dive.

2 Pak de zijkanten, of "rails, 'van je board vlak voor je schouders.

3 Plant je knieën in het midden van het bord, hef je bovenlichaam op je armen en duikvlucht je board, in één beweging, zo diep als je kan het gaan.

4 Paddle uw raad met al je kracht zodra je de controle kunt weer aan de oppervlakte komt. Blijf op de hoogte van uw inzet tot je voorbij de branding.

5 Denk aan de Turtle Roll als je een lange plank berijdt, een bord met een brede neus, of als je kleine in build bent.

6 Klampen zich vast aan het bord met je knieën en handen, en rollen op je rug.

7 Houd klampt zich vast aan het bord terwijl je ondersteboven, en proberen om de hoek van de neus naar beneden in het water, zodat de golf niet kunnen grijpen.

8 Terugdraaien rechtop en verder peddelen met al je kracht als de wave verleden u heeft gewassen.

9 Controle over je schouder om ervoor te zorgen dat niemand zal worden in het pad van uw vliegende surfplank als u liever gewoon borgtocht. Als er iemand achter je, moet je eend duiken of schildpad roll en hangen aan uw raad.

10 Borgtocht uit je board en duiken voor de bodem, als de kust veilig is, gelijk als een grote golf breekt in front of you.

11 Oppervlak als je eenmaal hebt gevoeld de golf gaat over je heen. recupereren dan uw raad, weer op en ga verder peddelen out.

Hints

  • Houd uw kaart in uw handen wanneer u eend duik. Als u de eend duik goed te doen, zal de golf wassen over je voeten en de staart van de raad van bestuur u en de neus van de raad van bestuur op de andere kant van de golf te duwen.
  • Niet borgtocht of de controle over je board te verliezen in een menigte. En in gedachten te houden, als je borgtocht, kan uw riem te breken.
  • Surfen is een inherent gevaarlijke activiteit die kan leiden tot ernstig letsel of de dood. Wij raden u aan een goede opleiding en uitrusting te zoeken voordat u deze activiteit.