Hoe deelnemen aan een Bikram Yoga Class

Bikram yoga is gegroeid in populariteit in de afgelopen jaren als gevolg van een toegenomen westerse belangstelling voor yoga. Word lid van een Bikram klasse en kijk of deze stijl van yoga voor u geschikt is.

instructies

Word lid van een Bikram Yoga Class

1 Neem contact op met de lokale Bikram yoga studio's. De meeste Bikram yoga wordt onderwezen op een officiële, gesanctioneerde Bikram studio te wijten aan de specifieke aard van de praktijk.

2 Kom voorbereid. Breng gelaagde kleding die u kunt verwijderen als je opwarmen. Je moet ook een goede houding, handdoeken, een non-slip dekking voor uw mat en water.

3 Denk na over uw inzet niveau. Als je gewoon experimenteren om te zien of Bikram is de juiste soort yoga voor u, koop een branche of een kleine klasse series. Als je hebt besloten dat Bikram is uw keuze van de studie, zullen de meeste studio's kunt u onbeperkt maandelijks klassen, of een jaarlijkse reeks aan te schaffen.

4 Weet dat het gaat erg heet zijn. Bikram klassen algemeen Verwarm de asana of oefenruimte tot 105 graden F met 50 procent luchtvochtigheid.

5 Leer de routine. Bikram yoga volgt op een reeks reeks van 26 asanas of houdingen met 2 ademhalingsoefeningen. Dit is altijd de sequentie en geen verandering in ware Pilates.

6 Geniet van de all-level praktijk. Bikram klassen zijn alle niveaus en vaardigheden in één kamer, zodat u waarschijnlijk oefenen met beginners en gevorderden.

Vind Bikram Yoga

7 Denk aan zelfstudie. Yoga-instructeurs zijn beschikbaar voor prive-instructie of opdracht van kleine groepen. Natuurlijk is dit type instructie is ook duurder dan het nemen van een enkele groep klasse.

8 Kijk voor de klassen omschreven als "hot" yoga. Dit is vaak een synoniem voor Bikram klassen, en zal waarschijnlijk dragen soortgelijke sequencing en thema's afgeleid van Bikram onderwijzen zoals verhoogde temperaturen.

9 Controleer yoga tijdschriften. Tijdschriften zoals Yoga Journal hebben landelijke circulatie en zijn gemakkelijk te vinden. U kunt de yoga vermeldingen of reclame voor Bikram klassen (zie bronnen hieronder) te controleren.

10 Praat met andere yoga studio's. Studios gericht op Iyengar, Astanga of Kundalini yoga kan verwijzingen voor de lokale studio's en leraren van Bikram hebben.

Hints

  • Bikram yoga is van nature erg warm. Warmte smeert het lichaam en gewrichten, soms stimuleren van een vals gevoel van bekwaamheid. Ga nooit verder dan de limiet in de yoga klasse als u kunt vinden dat je jezelf achteraf hebben verwond.