Hoe de zorg voor te vroeg geboren kinderen

Volgens de American Association Zwangerschap wordt elk kind geboren vóór 37 weken zwangerschap als premature zijn. Sommige premature baby's die geboren zijn in de buurt van de 37e week van de zwangerschap zou weinig complicaties, terwijl baby's die veel eerder geboren zijn een overvloed aan complicaties zou kunnen hebben, met inbegrip van de longen onvolwassenheid, voedingsproblemen, hersenen bloedingen en infecties. Gewoonlijk worden te vroeg geboren baby's naar huis te gaan wanneer ze kunnen ofwel drinken uit een fles of borstvoeding bekwaam, onderhouden een goede lichaamstemperatuur, en als ze hebben aangetoond gestage gewichtstoename.

instructies

NICU Care

1 Als je baby is in de Neonatale Intensive Care Unit, zou je in eerste instantie je beter voelt het laten van de verpleegkundigen de zorg voor de baby. Er wordt echter aanbevolen dat moeders deelnemen verzorging zoveel mogelijk. U kunt helpen met luier veranderingen, voedingen en het nemen van de temperatuur van de baby.

2 Praat met en raak je baby vaak. Baby's herkennen de stem van hun moeder kort na de geboorte en zal genieten van wordt gesproken, terwijl in de NICU.

3 Houd uw baby. Als de baby bijzonder vroeg of meerdere gezondheidsproblemen, zou het niet mogelijk zijn de babygreep een tijdje. Wanneer je kunt, houdt het kind zo vaak als het ziekenhuispersoneel maakt.

4 Bespreek de baby's vooruitgang met verpleegkundigen en artsen. Weten wat er aan de hand met je baby is belangrijk. Vraag het aan de verpleegkundigen aan een monitor of andere apparatuur die is aangesloten op uw baby uit te leggen.

At-Home Care

5 Het verlaten van het ziekenhuis met een te vroeg geboren baby is spannend en eng allemaal op hetzelfde moment. Bereid je voor op uw vertrek door te praten met artsen en verpleegkundigen over uw zorgen. Ziekenhuis maatschappelijk werkers zouden ook in staat zijn om ondersteuning te bieden. Ook veel van de moeder voor te bereiden op hun baby's huis te nemen door middel van een reanimatie cursus.

6 Leer hoe je elke monitoren die huis zal gestuurd worden met u en uw baby te bedienen. Sommige baby's kunnen apneu monitoren vanwege ademhalingsmoeilijkheden vereisen.

7 Neem de baby naar de door u gekozen kinderarts snel na thuiskomst. Je zou willen naar de dokter over de RSV schot, dat is een speciale vaccinatie voor baby's geboren vóór 32 weken de tijd om te praten. Deze vaccinatie beschermt te vroeg geboren baby's van aanbestedende een gevaarlijke infectie van de luchtwegen genaamd respiratoir syncytieel virus.

8 Vermijd drukke plaatsen waar de baby zou kunnen worden blootgesteld aan de ziekte. Het is verstandig om afspraken bij de dokter plannen eerste wat in de ochtend, zodat ze de baby zal niet in een wachtkamer vol met zieke kinderen voor een lange periode van tijd.

9 voeden van de baby ongeveer acht tot 10 keer per dag te helpen handhaven gewichtstoename. De NICU personeel of kinderarts zou aanraden speciale calorierijke formules ontworpen voor te vroeg geboren baby's.

10 Zoek steun en hulp van anderen. Het verzorgen van elke pasgeborene kan overweldigend bij momenten, maar het verzorgen van te vroeg geboren baby kan nog meer zijn. Vraag anderen om hulp, en bel altijd kinderarts van uw baby als u zich zorgen over uw baby.

Hints

  • Aarzel niet om een ​​kinderarts te bellen of vragen dringende medische hulp als u vermoedt dat uw vroeggeborenen ziek is.
  • lag altijd elke baby te slapen op hun rug om het risico op wiegendood te verminderen.