Hoe de zorg voor skibroek

Hoe de zorg voor skibroek


Ski-uitrusting is duur. Na het maken van een investering in ski's, schoenen, bindingen en andere harde versnelling, je nog steeds een jas, warme binnenste lagen en ski broek. Om het onderhoud van uw ski broek en uitbreiden van hun levensduur, weet hoe de zorg voor hen. Skibroek zijn meestal geïsoleerd met ofwel ganzendons of synthetische isolatie. Werken met eigen wasmethode, drogen en opslag.

instructies

1 Vind de materialen label en zorg label op je ski broek en controleren of ze zijn geïsoleerd, en zo ja, met welk. Elke skibroek maker biedt een was- instructies over de zorg label. Om goed zorg voor uw ski broek, volgt u de instructies op het etiket bij het wassen en drogen. Als uw zorg label ontbreekt, vinden van de isolatie. Als het af, wast de broek met een zacht wasmiddel. Gebruik de zachte cyclus en in de droger op lage temperatuur met een tennisbal in de droger aan de pluisjes van de te verzekeren blijft vol. Als de isolatie is synthetisch, wast de broek met normale wasmiddel. Gebruik de zachte cyclus en droog met middelhoog vuur. Was je skibroek of twee keer per seizoen.

2 Als de broek niet een algehele schoonmaak nodig heeft, spot-vlekken te verwijderen met warm water in een gootsteen met behulp van een beetje afwasmiddel en een spons. Line drogen de broek zodra de vlekken worden verwijderd.

3 Store ganzendons broek op een hanger in een kast. Niet pakken ze naar beneden. U wilt dat de naar beneden te blijven fluffed uit. Als beneden wordt gecomprimeerd voor langere tijd, de vezels snavel naar beneden en de warmte-behoud van kwaliteiten van de naar beneden worden verminderd. Store synthetische broek opgevouwen in een lade of opgehangen aan een hanger in een kast.

4 Als je een scheur te krijgen, lijm een ​​patch over de scheur. De meeste ski broek komen met een stuk patch materiaal, dat is kleur afgestemd op de broek. Gebruik nadenkit lijm om de patch over de scheur te strijken.