Hoe de zorg voor Razors

Scheermes branden en andere vormen van irritatie van de huid door het scheren zijn niet om te lachen. Het wassen van uw huid met warm voordat je scheren kan helpen; het water wekt de huid en kan haarzakjes dichter bij de oppervlakte te brengen. Echter, een adequate voorbereiding van de huid is niet altijd genoeg. Leren hoe de zorg voor uw scheren tool kan gladdere, zachtere huid te produceren en verlengt de levensduur van uw scheermes.

instructies

elektrische scheerapparaten

1 Controleer of het scheerapparaat volledig is opgeladen. Een half geladen scheermes moet twee keer zo hard werken om te snijden, wat betekent dat er een grotere kans dat het knijpen en irriteren je huid.

2 Til de snijkop van het einde van het scheerapparaat; borstelen het haar met de borstel die met het scheerapparaat, of een tandenborstel kwam.

3 Smeer het scherm en de snijder van het scheermes wekelijks met scheerapparaat spuitbus smeermiddel. U kunt de smeermiddelen in de meeste winkels die scheren voorraden verkopen.

natte scheerapparaten

4 Gooi oude scheermessen onmiddellijk als ze saai of roestig geworden. Blades moet ten minste eenmaal per twee weken gewijzigd worden.

5 Reinig en spoel alle zeep, scheerschuim en haren uit het scheerapparaat na elk gebruik.

6 Week de scheerapparaat in alcohol voor ten minste 10 tot 15 minuten na elk gebruik. Dit zal helpen de vacht van de kling en voorkomen dat vocht of water uit de vestiging in de bladen.

7 Droog het scheerapparaat na gebruik met een droge handdoek of een föhn, indien mogelijk.

8 Store scheerapparaten in een luchtdichte, zip-lock plastic zak om vocht buiten te houden.